Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 προγράμματα για οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 προγράμματα για οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Ρεύμα από Ήρων ή Elpedison; Αξίζουν τα λεφτά τους, τα 2 πακέτα;

11.927 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, ψάχνονται απεγνωσμένα προσπαθώντας να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα. Προτάσεις πολλές, όλες έχουν την δική τους αξία μα σίγουρα κάποιες κερδίζουν στη σύγκριση.

Καθόλου τυχαίο ό,τι οι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας προσαρμόζουν τα προγράμματά τους στις απαιτήσεις της εποχής, προκειμένου να προσφέρουν στους καταναλωτές το προϊόν που επιθυμούν και ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες. Επίσης ανα-προσαρμόζουν τις τιμές τους (και για αυτό δέχονται «τρελή γκρίνια» στα social media).  

Το παλεύουν βέβαια, με εκπτώσεις και προνόμια, επιβραβεύοντας τη συνέπεια σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού (που στις μέρες μας έχει γίνει κάτι όχι αυτονόητο). Για αυτό και εμείς στο 4green.gr (Πράσινο Σπίτι & Κτίριο) κάθε μήνα θα συγκρίνουμε για λογαριασμό σας και θα αναδεικνύουμε εκείνα τα πακέτα-συνδέσεις που αξίζουν και ξεχωρίζουν.

Στο σημερινό μας θέμα συγκρίνουμε 2 πολύ ανταγωνιστικές προτάσεις που φιλοδοξούν να αποτελέσουν επιλογή, από χιλιάδες υποψήφιους καταναλωτές (νοικοκυριά), για να αντικαταστήσουν τον …προηγούμενο (πάροχό) τους.

Ήρων & Elpedison επιβραβεύουν με προνόμια τη συνέπεια πληρωμών!

- Ο έντονος ανταγωνισμός φέρνει προσφορές & προνόμια
- Έκπτωση ως και 50% αν πληρώνεις, στην ώρα σου, το λογαριασμό
- Χαμηλή χρέωση μέρα-νύχτα, χωρίς τιμωρία αν «ξεφύγεις» σε κατανάλωση
- Επιπλέον δώρα για ανανέωση & επιστροφή αν πληρώνεις με κάρτα

Θέλω οικονομικό πρόγραμμα για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού μου!

Η αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος που επιλέγουμε είναι πλέον συχνό φαινόμενο στις μέρες μας και αυτό, θα έλεγε κάποιος, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ψάχνουμε να βρούμε ένα από τα πιο βασικά αγαθά στη πιο οικονομική τιμή.

Τα πλεονεκτήματα του ελεύθερου ανταγωνισμού!

Ως καταναλωτές, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης αγοράς, δηλαδή τις ευκαιρίες, τις προσφορές, τα πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια. Αυτό συναρτάται από μία δέσμη διαφόρων παραμέτρων, όπως για παράδειγμα τις ανάγκες μας. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης τόσο πολλών προγραμμάτων.

Ποιο πρόγραμμα πρέπει να επιλέξω και γιατί

Ως καταναλωτές δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από φήμες ή μία διαφήμιση ή από την «έντονη πίεση» των telemarketing των εταιρειών.

Απαιτείται μελέτη για την επιλογή του νέου παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος. Ξεκινάμε από το πιο σημαντικό, που  είναι να ξέρουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και ποια είναι η κατανάλωση που συνήθως έχουμε σε ετήσια βάση.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ενημερωνόμαστε τακτικά για τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και για όλα τα πακέτα που προσφέρουν οι προμηθευτές, τα οποία δεν μένουν σταθερά.

Ηλεκτρικό ρεύμα με μεγάλη έκπτωση!

Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα social media του 4green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 προγράμματα για οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης που έρχεται να επιβραβεύσει τη συνέπεια του καταναλωτή στην έγκαιρη πληρωμή του λογαριασμού, αλλά και έξτρα προνόμια! Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι Συνέπεια από την εταιρεία Elpedison και του UpHome από την εταιρεία Ήρων.
 

UPHOME της Ήρων με έκπτωση 45% που επιβραβεύει τη συνέπεια!

Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι UpHome από την Ήρων.

Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι UpHome από την Ήρων.

    Το οικιακό πρόγραμμα από τον Ήρωνα σου προσφέρει 45% έκπτωση, με κάθε εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σου, χωρίς καμία χρονική δέσμευση!

    Η εταιρεία Ήρων σχεδίασε αυτό το πρόγραμμα για να επιβραβεύσει τη συνέπεια που έχεις στην έγκαιρη εξόφληση του λογαριασμού. Η έκπτωση αποδίδεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό υπό την προϋπόθεση ό,τι έχει πληρωθεί εμπρόθεσμα.

    Επιπλέον, έχεις και 2 προνόμια από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο σε επιβραβεύει με 20 ευρώ κάθε χρόνο που ανανεώνεις, ενώ η εγγύηση/ προκαταβολή είναι μηδενική μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής!

    Τι πληρώνεις

    - Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας ημέρας με έκπτωση 45% (ευρώ/kWh) 0,06050
    - Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας με έκπτωση 45% (ευρώ/kWh) 0,04317
    - Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας ημέρας χωρίς έκπτωση (ευρώ/kWh) 0,11000
    - Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας χωρίς έκπτωση (ευρώ/kWh) 0,07850
    - Το πάγιο του προγράμματος είναι στα 2,90 ευρώ/μήνα

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ της Elpedison με έκπτωση 50%, κάνει ό,τι και το όνομα του προγράμματος!

    Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι Συνέπεια από την Elpedison.

    Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι Συνέπεια από την Elpedison.

      Η οικογένεια προγραμμάτων ELPEDISON ΣΥΝΕΠΕΙΑ ήρθε για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σου.

      Η εταιρεία Elpedison σχεδίασε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο σου δίνει μεγάλη έκπτωση συνέπειας που ανέρχεται στο 50% με την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών σου.

      Έτσι θα έχεις μία από τις πιο χαμηλές τιμές kWh της αγοράς και ξεκάθαρες, ενιαίες χρεώσεις, που δεν τιμωρούν την υψηλή κατανάλωση και επιστροφή της εγγύησης σε περίπτωση πληρωμής μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

      Την ίδια στιγμή, απολαμβάνεις υψηλή ποιότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών, μέσω της εφαρμογής myELPEDISON και τέλος, έχεις 3% επιστροφή για πληρωμές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

      Τι πληρώνεις

      - Xρέωση Προμήθειας Ημέρας με έκπτωση συνέπειας 50% (ευρώ/kWh) 0,05450
      - Xρέωση Προμήθειας Νύχτας με έκπτωση συνέπειας 50% (ευρώ/kWh) 0,03925
      - Xρέωση Προμήθειας Ημέρας χωρίς έκπτωση συνέπειας  (ευρώ/kWh) 0,10900
      - Xρέωση Προμήθειας Νύχτας χωρίς έκπτωση συνέπειας (ευρώ/kWh) 0,07850
      - Το πάγιο του προγράμματος είναι στα 4,50 ευρώ/μήνα

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »