Δες πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο με DC φορτιστή ταχείας φόρτισης, μέγιστης απόδοσης και οικονομίας.

Δες πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο με DC φορτιστή ταχείας φόρτισης, μέγιστης απόδοσης και οικονομίας.

Ψάχνεις top DC φορτιστή για το e-car σου; Κάνε ένα pit stop εδώ!

1.848 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Όλο το πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης και της αγοράς της μετασχηματίζεται γοργά για να μπορείς να φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο παντού, όπου και αν βρεθείς. Νέα προϊόντα, top επιπέδου απόδοσης και εξοικονόμησης είναι στη διάθεσή σου!

Μεγάλα ονόματα, ισχυρά διεθνώς Brands και μικρότεροι παίκτες (με προηγμένα συστήματα φόρτισης) κατανοούν τις σύγχρονες ανάγκες και δραστηριοποιούνται δυναμικά στην ελληνική αγορά προσφέροντας λύσεις, διεκδικώντας μερίδια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

DC φορτιστής e-car, max απόδοσης & οικονομίας!
  • Εύρος τάσης έως 1.000 V, ισχύς φόρτισης έως 300 kW
  • Υψηλή απόδοση για μειωμένο λειτουργικό κόστος σε μέγιστη ισχύ
  • Αυτόματη κατανομή και διαχείριση ισχύος φόρτισης
  • Ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη οθόνη 24 ιντσών, εύκολος anytime χειρισμός
Λύση ταχείας φόρτισης παντού!

Ήδη οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκή άνοδο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα (διάβασε περισσότερα εδώ). Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον και η ανάγκη για τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στις επιχειρήσεις αυξάνει μέρα τη μέρα.

Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είτε εργαζόμενους, είτε πελάτες που παραμένουν για πιο μεγάλο διάστημα σε ένα σημείο, όπως ο χώρος εργασίας (parking), ένα ξενοδοχείο σε περίοδο διακοπών, σε εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις όπως πρατήρια ή ΚΤΕΟ, αλλά και οπουδήποτε αλλού, υπάρχει πλέον η λύση των φορτιστών ταχείας φόρτισης.

Η Ελλάδα δίνει κίνητρα για εγκατάσταση φορτιστών!

Πρόσφατα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε κτίρια και κοινόχρηστους χώρους.

Δεν είναι τυχαίο ό,τι οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να εκτοξευθούν τους επόμενους 12 μήνες, σύμφωναμε την τελευταία έκδοση της έρευνας EY MobilityConsumerIndex (MCI), με συμμετοχή περισσότερων από 9.000 καταναλωτών από 13 χώρες (διάβασε περισσότερα εδώ). Η αυτοκίνηση ανακάμπτει και η φόρτιση βρίσκεται στο επίκεντρο.

1 πρόταση που πάει τη DC φόρτιση σε άλλο επίπεδο απόδοσης & εξοικονόμησης!

Οι σύγχρονες ανάγκες φόρτισης θέλουν σύγχρονες λύσεις που «φορούν» πάνω τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει μέγιστη απόδοση φόρτισης του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου, μα και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Η ομάδα του 4green.gr έψαξε, εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 1 πρόταση DCφόρτισης (ταχεία φόρτιση) για το ηλεκτρικό σου όχημα από 1 πολύ δυνατό brand που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Πρόκειται για έναν από τους πιο αποδοτικούς DC φορτιστές που διατίθενται σήμερα στην αγορά και είναι ο νέος σταθμός φόρτισης Sicharge D της Siemens. Πάμε να δούμε μαζί τι προσφέρει.

Sicharge D, ταχεία φόρτιση που έρχεται από το μέλλον!

Νέος σταθμός ταχείας φόρτισης Sicharge D από τη Siemens.

Νέος σταθμός ταχείας φόρτισης Sicharge D από τη Siemens.

    Η Smart Infrastructure της Siemens παρουσίασε τον νέο σταθμό ταχείας φόρτισης Sicharge D. Είναι κατάλληλος σταθμός ταχείας φόρτισης για εφαρμογές όπως σε αυτοκινητόδρομους και αστικούς χώρους, αστικά parking καθώς και εμπορικά κέντρα και παρέχει έναν από τους υψηλότερους βαθμούς απόδοσης της αγοράς στο 96%, επεκτάσιμη ισχύ φόρτισης και δυναμική κατανομή ισχύος.

    Με σταθερή απόδοση άνω του 95,5% και μέγιστη απόδοση 96%, ο νέος Sicharge D διασφαλίζει ότι σχεδόν όλη η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια φτάνει στο αυτοκίνητο για φόρτιση. Για εσάς αυτό σημαίνει μειωμένο λειτουργικό κόστος.

    Επιπλέον, ο φορτιστής έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις: Ακόμα κι αν η χωρητικότητα φόρτισης των περισσότερων ηλεκτρικών οχημάτων είναι περιορισμένη, θα έχουν την δυνατότητα για μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης στο μέλλον και για απαίτηση μεγαλύτερου εύρους τάσης. Ο Sicharge D έχει επεκτάσιμη ισχύ φόρτισης έως 300 kW, είτε από την αρχική εγκατάσταση είτε μέσω «plug-and-play» αναβαθμίσεων.

    Ο φορτιστής υποστηρίζει ήδη τάση μεταξύ 150 και 1.000 βολτ (V) και ρεύμα έως 1.000 αμπέρ (Α) σε όλες τις DC εξόδους. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση μελλοντικών οχημάτων στα 800 V καθώς και φόρτιση σε χαμηλότερη τάση όπως απαιτείται από τα ηλεκτρικά οχήματα σήμερα.

    Αν και ο αριθμός των ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνεται, στη σημερινή εποχή οι επενδύσεις στις υποδομές αποτελούν πρόκληση. Με τη δυνατότητα επέκτασης του Sicharge D με έως και δύο πρόσθετες εξωτερικές μονάδες, είναι δυνατή για τους πελάτες η σταδιακή επένδυση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Η βασική έκδοση περιλαμβάνει δύο DC και μια AC εξόδους σε μία ενιαία μονάδα σταθμού φόρτισης, σχεδίαση που ελαχιστοποιεί τις εργασίες εγκατάστασης.

    Ο νέος φορτιστής συνδυάζει όλες αυτές τις δυνατότητες με δυναμική παράλληλη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι διαχειρίζεται την ατομική ζήτηση ισχύος κάθε συνδεδεμένου αυτοκινήτου και αυτόματα προσαρμόζει τη διαδικασία φόρτισης σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας και την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου. Αυτό διασφαλίζει ότι τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα λαμβάνουν τη μέγιστη ισχύ που χρειάζονται χωρίς επιπλέον χειροκίνητη παρέμβαση.

    Για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, μια ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη οθόνη 24 ιντσών επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό του φορτιστή Sicharge D και δίνει νέες δυνατότητες στους πελάτες να χρησιμοποιούν την οθόνη και για λειτουργίες πέρα από τη διασύνδεση με τη διαδικασία φόρτισης.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »