Η Huawei ενδυναμώνει τις τεχνολογικές γνώσεις των ηλεκτρολόγων-εγκαταστατών.

Η Huawei ενδυναμώνει τις τεχνολογικές γνώσεις των ηλεκτρολόγων-εγκαταστατών.

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εγκαταστάτη από την Huawei FusionSolar!

1.597 επισκέψεις στο άρθρο

Η Huawei, πιστή στο όραμα της συνεχούς μεταφοράς τεχνογνωσίας και ενδυνάμωσης των ηλεκτρολόγων εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων, δημιούργησε το Huawei FusionSolar Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εγκαταστάτη (Certified Installers Program).

Σκοπός του προγράμματος πιστοποίησης της Huawei είναι να εμβαθύνουν οι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες το επίπεδο των τεχνολογικών τους γνώσεων, ώστε να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες που θα προσδίδουν αξία σε κάθε  επένδυση φωτοβολταϊκών, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση κάθε εγκατάστασης.

Κοινοποίησέ το »

 
Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επαγγελματικής κατάρτισης από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της Huawei, οι εγκαταστάτες λαμβάνουν επίσημη αναγνώριση από τη Huawei, παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, ενώ παράλληλα μπορούν να λαμβάνουν και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ για κάθε αντικατάσταση μετατροπέα που πραγματοποιούν.
 
Η διαδικασία για όσους επιθυμούν να λάβουν την Πιστοποίηση Εγκαταστάτη Huawei FusionSolar είναι απλή και εύκολη. Ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να εγγραφεί στην κοινότητα της Huawei και να δημιουργήσει έναν λογαριασμό. Έτσι αποκτά  πρόσβαση στο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Αφού ολοκληρώσει το τεχνικό πρόγραμμα κατάρτισης διαδικτυακά ή και με φυσική παρουσία στα αντίστοιχα σεμινάρια ή στο Huawei Solar Roadshow, ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να λάβει μέρος στην εξεταστική διαδικασία. Με εφόδια τις γνώσεις που έχει αποκτήσει και τη συγκέντρωση βαθμολογίας από 160/200 και άνω στις τελικές εξετάσεις, λαμβάνει επίσημα την πιστοποίησή του από τη Huawei. Το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό αποστέλλεται την επόμενη ακριβώς ημέρα και έχει ισχύ ενός έτους, με δυνατότητα χρονικής παράτασης ακόμη ενός έτους, σε περίπτωση που επαναληφθεί η εξέταση με θετικά αποτελέσματα.
 
Η Huawei πιστή στην πεποίθηση ότι η τεχνολογία πρέπει να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, στοχεύει στη μετάδοση της γνώσης για τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει. Στόχος είναι η προηγμένη τεχνολογία να φτάσει σε κάθε άτομο, σε κάθε σπίτι και σε κάθε οργανισμό, με όραμα ένα καλύτερο και «πράσινο» μέλλον για όλους.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Κοινοποίησέ το »