Ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού της LG Electronics για την Power Health

Διαβάστηκε από 1229 αναγνώστες -

Το επαγγελματικό τμήμα της LG προσέφερε εξειδικευμένες λύσεις ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού υψηλής αξιοπιστίας.

 
Τις προηγμένες λύσεις κεντρικού κλιματισμού της LG Electronics (LG) και του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions επέλεξε η εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας Power Health για την ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων της στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η εταιρεία προσφέρει ποιοτικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις υγείας, τόνωσης και ομορφιάς και αναζητούσε για τα γραφεία της μία ολοκληρωμένη λύση ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού που θα εξασφάλιζε το ιδανικό περιβάλλον για τους εργαζομένους της.
 
Συγκεκριμένα, στα γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκαν εξωτερικές μονάδες ψύξης - θέρμανσης VRF της σειράς Multi V S, η οποία διακρίνεται για την υψηλή απόδοση, τηναξιοπιστία, και την εύκολη εγκατάσταση της. Επιπλέον, εγκαταστάθηκαν εσωτερικές μονάδες τύπου αεραγωγών μεσαίας στατικής πίεσης, καθώς και σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας LG ERV που απορροφά θερμότητα από τον απορριπτόμενο εσωτερικό αέρα και την αποδίδει στον εισερχόμενο νωπό αέρα χωρίς να αναμιγνύονται οι ροές. Για τον έλεγχο τωνσυστημάτων τοποθετήθηκε ένα κεντρικό χειριστήριο, το οποίο προσφέρει μοναδικές ευκολίες και υποστηρίζει έως256 εσωτερικές μονάδες.
 
Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent. Βασικά κριτήρια για την επιλογή των ολοκληρωμένων λύσεων ψύξης– θέρμανσης από την PowerHealth ήταν η τεχνολογική υπεροχή των συστημάτων της LG,η εύκολη εγκατάστασή τους και ολοκληρωμένες υπηρεσίες pre&after-sales υποστήριξης του επαγγελματικού τμήματος της LG.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος BusinessSolutions της LG Electronics,δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη συνεργασία καθώς αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η LG κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των επαγγελματικών λύσεων κλιματισμού. Τo πλήρες portfolio των προϊόντων που διαθέτουμε είναι βέβαιο ότι καλύπτει τις απαιτήσεις οποιουδήποτε εταιρικού πελάτη, προσφέροντας προηγμένες λύσεις υψηλής απόδοσης με πολλές επιλογές σχεδιασμού συστημάτων, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου, ενώ παράλληλα είναι φιλικές προς το περιβάλλον».
 
Ο κ.Κώστας Παντελίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Power Health,δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευτήκαμε την LG και τις επαγγελματικές της λύσεις για την κάλυψη των αναγκών μας σε κλιματισμό,θέρμανση και εξαερισμό, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με την LG γιασεβασμό στον πελάτη και το φυσικό περιβάλλον. Πλέον τα γραφεία μας είναι εξοπλισμένα με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα κλιματισμού, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στην δημιουργία ιδανικού κλίματος για τους εργαζόμενούς μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »