Οι νέοι πίνακες διανομής PrismaSeT έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την πρόληψη πυρκαγιάς.

Οι νέοι πίνακες διανομής PrismaSeT έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την πρόληψη πυρκαγιάς.

Nέα σειρά πινάκων χαμηλής τάσης PrismaSeT από την Schneider Electric!

1.827 επισκέψεις στο άρθρο

Ένα σύστημα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει πρωτοποριακές καινοτομίες.

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού,ανακοίνωσε την έναρξη εμπορευσιμότητας των νέων πινάκων διανομής χαμηλής τάσης που ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική EcoStruxure™ Power. Η σειρά PrismaSeT είναι μια βελτιστοποιημένη, δοκιμασμένη και συμβατή με τα πρότυπα IEC λύση, που βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε πίνακες χαμηλής τάσης.

Κοινοποίησέ το »


Ως απάντηση στην ανάγκη για μέγιστη λειτουργική ασφάλεια, οι νέοι πίνακες διανομής PrismaSeT έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την πρόληψη πυρκαγιάς με τις δοκιμασμένες, κατά IEC 61439-1 & 2, λειτουργικές μονάδες τους και, κατ επιλογή, με την τοποθέτηση του καινοτόμου αισθητήρα PowerLogic™ HeatTag.
 
Η στιβαρότητα των νέων πινάκων έχει βελτιωθεί σημαντικά για να εξασφαλίσει αποτελεσματικότητα σε κάθε επίπεδο και να προσφέρει ηρεμία στους κατασκευαστές πινάκων, στους εργολάβους και στους διαχειριστές εγκαταστάσεων. Το ενισχυμένο πλαίσιο και οι πόρτες καθιστούν ευκολότερο το χειρισμό και τη συντήρηση του πίνακα διανομής χαμηλής τάσης και διασφαλίζουν την αντοχή του σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
 
Ο νέος σχεδιασμός των πινάκων PrismaSeT είναι κομψά μινιμαλιστικός και μοντέρνος για να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών.
 
Για να βελτιώσει τη βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα, η Schneider Electric έχει καταργήσει τη χρήση πλαστικών συσκευασιών για τους πίνακες διανομής PrismaSeT. Η νέα πράσινη συσκευασία μειώνει την ποσότητα και το κόστος των απορριμμάτων χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμο χαρτόνι.
 
Προσφέροντας στους χρήστες νέες και απλές αρχιτεκτονικές για πίνακες διανομής, η Schneider Electric προσπαθεί να παρέχει αυξημένη ασφάλεια, διαθεσιμότητα ισχύος και βιωσιμότητα. Ο στόχος είναι να δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα για εύκολη εγκατάσταση, όπου ο σχεδιασμός και οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις είναι απλές στην εφαρμογή, ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής βελτίωση των κτιρίων τους. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό τους, οι πίνακες διανομής PrismaSeT μπορούν να τροποποιηθούν εύκολα για να ενσωματώσουν νέες λειτουργικές μονάδες όπως απαιτείται.
 
Power Logic Heat Tag
 
Ο έξυπνος αισθητήρας Power Logic Heat Tag είναι ένα επαναστατικό νέο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόληψη πυρκαγιάς σε ηλεκτρικούς πίνακες διανομής.
 
Μέσω ενός αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης, αυτός ο ασύρματος αισθητήρας αναλύει συνεχώς τον αέρα μέσα στον πίνακα σε πραγματικό χρόνο για να ανιχνεύσει τυχόν υπερθέρμανση καλωδίων. Όταν εντοπίζεται ένα πιθανό πρόβλημα, πολύ πριν ξεκινήσει η πυρκαγιά ή εμφανιστεί καπνός, ο διαχειριστής της εγκατάστασης λαμβάνει μία ειδοποίηση, στο smartphone ή στο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS).
 
Το Power Logic Heat Tag αποτελεί έναν απλό, αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιωθεί δραστικά η ασφάλεια των κτιρίων και των εγκαταστάσεων ενώ εκμεταλλεύεται πλήρως τη σύνδεση με το cloud της Schneider Electric.
 

Κοινοποίησέ το »