Το όφελος από ένα καλά ρυθμισμένο καυστήρα, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση πετρελαίου έως και 10%

Μπεκ πετρελαίου από ορείχαλκο και από χάλυβα για συστήματα καυστήρων από την Thermovent

1.970 επισκέψεις στο άρθρο

Το όφελος από ένα καλά ρυθμισμένο καυστήρα, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση πετρελαίου έως και 10%.

Η Danfoss προσφέρει μια σειρά από μπεκ πετρελαίου τόσο από ορείχαλκο όσο και από χάλυβα για τυπικά συστήματα καυστήρων. Παρέχει σειρά ειδικών μπεκ που είναι προσαρμοσμένα στην περιοχή λειτουργίας, τα μέσα και τις εκπομπές που ταιριάζουν σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Kοινοποίησε το »

 
Τα Danfoss μπεκ κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα EN 293 και EN 299. Για να διασφαλιστούν ποιοτικά αποτελέσματα, κάθε μπεκ δοκιμάζεται 100% ηλεκτρονικά ως προς τη χωρητικότητα και το σχέδιο ψεκασμού.


 
Προς αποφυγή όποιων κινδύνων  και να αποδώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, ένας καυστήρας πετρελαίου χρειάζεται την ίδια προσοχή με το αυτοκίνητό σας. Η τακτική επιθεώρηση και συντήρηση είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί αξιόπιστα και στη βέλτιστη απόδοση. Η Danfoss συνιστά την αλλαγή του μπεκ μία φορά το χρόνο προς όφελος του περιβάλλοντος και των επιδόσεων λειτουργίας.
 
Το όφελος από ένα καλά ρυθμισμένο καυστήρα, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση πετρελαίου έως και 10%. Διατηρώντας την απαλλαγμένη από αιθάλη μπορεί να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.
 
Ανακαλύψτε περισσότερα στο thermovent.gr

THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε:  2109887400
Δείτε:    www.thermovent.gr
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/thermovent/ 
 

Kοινοποίησε το »