Μicroboiler για Οικονομική θέρμανση με ... ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

2.764 επισκέψεις στο άρθρο

Το Microboiler προσφέρει 75% οικονομία στην κατανάλωση σε σχέση με κάθε σύστημα θέρμανσης! Δείτε την προσφορά ΙΟΥΛΙΟΥ!!

 Microboiler : Ένα Ελληνικό προϊόν, μια Ελληνική ευρεσιτεχνία που αλλάζει την φιλοσοφία στην θέρμανση και την οικιακή οικονομία!
Ο πιστοποιημένος (κατά ce), επαναστατικός μικρολέβητας συνδέεται εύκολα σε κάθε σώμα καλοριφέρ ( η Fan coil ). Μας προσφέρει αυτόνομη θέρμανση σε κάθε δωμάτιο, και μας χαρίζει 75% οικονομία, για κάθε σπίτι και για κάθε είδους παλιό η νέο καλοριφέρ. 

Εύκολη εγκατάστασηκαθαριότητα, απόλυτη ασφάλεια, υψηλή απόδοση και εγγυημένη οικονομίαΔεν χρειάζεται σωληνώσεις σε νέες οικοδομές, ούτε οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια για την προσαρμογή του στις υπάρχουσες

Μετατρέπει σε αυτόνομα τα καλοριφέρ που ήδη έχετε και μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα ατομικά, η εναλλάξ συνεργαζόμενα με την υπάρχουσα κεντρική θέρμανση.
 
Οι εγκαταστάσεις θέρμανσης με αντλίες θερμότητας συνδυασμένες με μικρολέβητες (Microboiler), κοστίζουν πολύ φθηνότερα και προσφέρουν ακόμη περισσότερη οικονομία και καλύτερη απόδοση θέρμανσης.
Οι εγκαταστάσεις με μικρολέβητες σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ` ΟΙΚΟΝ".
 
Προσφορά Ιουλίου !
 
Η εταιρεία
Microboiler για τον μήνα Ιούλιο σας προσφέρει μία μοναδική Προσφορά. Με κάθε αγορά συσκευής μικρολέβητα, ημιφορητού καλοριφέρ με μικρολέβητα ή φορητού καλοριφέρ με μικρολέβητα, δώρο ο χρονοδιακόπτης πρίζας ή ο θερμοστάτης χώρου πρίζας!!

 
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΛΕΒΗΤΑ (MICROBOILER)
-Ο μικρολέβητας είναι ένας μίνι ηλεκτρικός λέβητας. Μια μικρή συσκευή μεγέθους όσο μια φιάλη του ενός λίτρου και λειτουργεί χωρίς κυκλοφορητή.
Συνδέεται, χαμηλά σε κάθε σώμα καλοριφέρ και ζεσταίνει το νερό του σώματος.
Το μετατρέπει δηλαδή σε καλοριφέρ αυτόνομης λειτουργίας.
Έτσι πετυχαίνουμε αυτονομία δωματίου.  
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταναλώνουμε μόνο για τον χώρο που χρησιμοποιούμε κάνοντας ιδιαίτερα μεγάλη οικονομία.  
Δηλαδή,   το βράδυ που κοιμόμαστε καταναλώνουμε μόνο για τα υπνοδωμάτια που χρησιμοποιούμε και όχι για το σαλόνι η την κουζίνα που δεν χρησιμοποιεί κανένας και αντίστροφα.
Η συσκευή κατασκευάζεται στην Ελλάδα.  Είναι εργαστηριακά ελεγμένη και έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά C E. 

Κάνει ενεργειακή εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο πάνω από  75% και έχει εγγύηση για πέντε χρόνια.
Ο μικρολέβητας παράγεται σε διαφορετική ισχύ, για χρήση ανάλογα με το μέγεθος του κάθε καλοριφέρ. Παράγεται σε 250 watt , σε 500 watt , σε 1000 watt, σε 1500 watt  και τελικά σε 2000 watt  για πολύ μεγάλα καλοριφέρ.

Έτσι: μικρολέβητας ισχύος 250 watt είναι για ένα μικρό σώμα w.c.   η μια μικρή πετσετοκρεμάστρα, ενώ μικρολέβητας ισχύος 2000 watt εξυπηρετεί ιδιαίτερα μεγάλο καλοριφέρ καθημερινού χώρου, η γραφείου ή χώρου με περιορισμένη μόνωση.

Ο μικρολέβητας παράγεται επίσης σε δύο επιπλέον τύπους των 3000 watt και 4000 watt, για χρήση μεμονωμένα,  ή   σε συστοιχία περισσότερων συσκευών, για αυτονόμηση ενιαίου διαμερίσματος με κυκλοφορητή από κεντρικό σημείο όπως είναι το λεβητοστάσιο η το κολεκτέρ που υπάρχει η ηλεκτροβανα της αυτονομίας του διαμερίσματος.

Επίσης ο μικρολέβητας ισχύος από 1500 έως 4000 watt χρησιμοποιείται ενισχυτικά για υποβοήθηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέρμανσης κάθε τύπου, η σε Fan coil για χρήση σε χώρους με περιορισμένη μόνωση η σε μεγάλες η μικρές αίθουσες συγκέντρωσης κοινού όπως είναι αίθουσες γραφείων, καφετέριες, μεγάλα καταστήματα κλπ.

Ένας γενικός τρόπος για να υπολογίσετε το κόστος αυτονόμησης ενός χώρου διαμερίσματος η ξενοδοχείου όταν υπάρχουν τα σώματα, είναι 270 έως 280 ευρώ ανά σώμα καλοριφέρ.
Για μεγάλες εγκαταστάσεις πάνω από 15 σωμάτων, όπως πολυκατοικίες η ξενοδοχεία έχουμε ειδικές προσφορές ανάλογα με το πλήθος των σωμάτων.

Η εγκατάσταση του μικρολέβητα γίνεται αυθημερόν ακόμη και σε πολύ μεγάλα διαμερίσματα η μονοκατοικίες και χωρίς οικοδομικά μερεμέτια.

ΠΟΛΥΛΕΒΗΤΑΣ *microboiler*
Ο μικρολέβητας ισχύος 2000 watt, 3000 watt και 4000 watt, συνδεμένος μεμονωμένα η σε διάταξη συστοιχίας περισσότερων συσκευών με κυκλοφορητή, μπορεί να αντικαταστήσει οποιονδήποτε εγκατεστημένο λέβητα πετρελαίου η αερίου και μπορεί να λειτουργήσει τόσο με μονοφασικό όσο και με τριφασικό ρεύμα.
Στις πολυκατοικίες και επειδή ο χώρος που χρειάζεται για την εγκατάσταση του είναι ελάχιστος, μπορεί να συνδεθεί στο κολεκτέρ της αυτονομίας του κάθε διαμερίσματος  και να το αυτονομήσει πλήρως από το κεντρικό σύστημα θέρμανσης.
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Μicroboiler πατήστε εδώ.