Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

  • Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης
  • Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης
  • Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης
  • Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

Λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης

3.885 επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2023)
Σχολιάστε

Η Inventor αναβαθμίζει ενεργειακά κάθε χώρο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.



Με την αστάθεια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ενέργειας αλλά και με την κλιματική κρίση να μας δείχνει όλο και περισσότερο ότι το περιβάλλον μας έχει ανάγκη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι χρειάζεται να στραφούμε σε πιο συμφέρουσες και βιώσιμες επιλογές για την ψύξη και τη θέρμανση του χώρου μας. Η Inventor έρχεται λοιπόν να προσφέρει λύσεις προηγμένης τεχνολογίας που αναβαθμίζουν ενεργειακά κάθε σπίτι και επιχείρηση. Τα κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας Inventor εγγυώνται άριστη ατμόσφαιρα και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, βοηθώντας σας να κάνετε οικονομία μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό σας αποτύπωμα. Χάρη στις εξελιγμένες λειτουργίες του, όλα τα μοντέλα αυτών των κατηγοριών συμμετέχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή, Εξοικονομώ 2021 και Εξοικονομώ 2023 που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν να είναι σε ισχύ μελλοντικά.

Επωφεληθείτε από τα επιδοτούμενα προγράμματα



Τα επιδοτούμενα προγράμματα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή, Εξοικονομώ 2021 και Εξοικονομώ 2023 βρίσκονται σε εξέλιξη, στοχεύοντας στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με την απαλλαγή τους από συσκευές που καταναλώνουν μεγάλα φορτία ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, αποσκοπούν στη μείωση των ενεργειακών αναγκών και εκπομπών ρύπων, καθώς και στη χαμηλότερη κατανάλωση συμβατικών καυσίμων που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Έτσι, σας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσετε τον χώρο σας πιο οικονομικά, με μέσα θέρμανσης και ψύξης ενεργειακά αποδοτικά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον, βοηθώντας σας παράλληλα να εξοικονομήσετε χρήματα και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.

Όλα τα κλιματιστικά Inventor συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή, ενώ στα προγράμματα Εξοικονομώ συμμετέχουν και τα κλιματιστικά αλλά και όλες οι αντλίες θερμότητας Inventor. Μάλιστα όλα τα μοντέλα αντλιών εμπίπτουν στις υψηλότερες κατηγορίες χρηματοδότησης του και συγκεκριμένα:
Τα μοντέλα με απόδοση 14 & 16kW εμπίπτουν στην κατηγορία > 14kW
Τα μοντέλα με απόδοση 22 & 30kW εμπίπτουν στην κατηγορία > 20kW

Αντλίες θερμότητας Inventor: η πιο βιώσιμη και οικονομική λύση



Οι αντλίες θερμότητας Inventor αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και άριστη απόδοση ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για την πιο βιώσιμη επιλογή για κάθε σπίτι, αφού η υψηλή ενεργειακή τους κλάση Α+++ διασφαλίζει άριστη λειτουργία με χαμηλό λειτουργικό κόστος κι ενεργειακό αποτύπωμα, ενώ μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα και σε ακραίες θερμοκρασίες (-25°C). Η πλήρης γκάμα αντλιών ενιαίου και διαιρούμενου τύπου, καθώς και οι μονάδες με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την εγκατάσταση και εγγυημένο αποτέλεσμα. Σχεδιασμένες σε μικρές διαστάσεις, μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε χώρο, ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία ή σε χώρους περιορισμένων τετραγωνικών. Μάλιστα, οι αντλίες με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού δεν απαιτούν επιπλέον αγορά δοχείου ή τη σύνδεση του υπάρχοντος με την αντλία θερμότητας. Έτσι, δεν τίθεται ζήτημα συμβατότητας ή προβλήματος κατά τη σύνδεση, διασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επιπλέον, ο κομψός τους σχεδιασμός, που δίνει τη δυνατότητα εντοιχισμού, αναβαθμίζει την αισθητική κάθε κουζίνας.

Παράλληλα, χαρίζουν πραγματική άνεση. Χάρη στο χειριστήριο αφής με ελληνικό μενού, μπορείτε να επιλέγετε τις λειτουργίες που θέλετε εύκολα. Ακόμη, με τη λειτουργία Wi-Fi δημιουργείτε το περιβάλλον που θέλετε εύκολα από όπου κι αν βρίσκεστε, σύμφωνα με τον καιρό και το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>