Η αντλία θερμότητας είναι μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με απόσβεση σε χρόνο dt. Υπάρχουν λύσεις για να την αποκτήσεις.

Η αντλία θερμότητας είναι μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με απόσβεση σε χρόνο dt. Υπάρχουν λύσεις για να την αποκτήσεις.

Καλή μα ακριβή λύση η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας; Όχι πια!

  • Η αντλία θερμότητας είναι μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με απόσβεση σε χρόνο dt. Υπάρχουν λύσεις για να την αποκτήσεις.
  • Καλή μα ακριβή λύση η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας; Όχι πια!

Καλή μα ακριβή λύση η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας; Όχι πια!

25563 επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2023)

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού. Τεχνολογικά προηγμένα τα προιόντα. Υψηλό το know how της αγοράς. Μα … όλοι λένε «καλή μα ακριβή λύση». Εμείς λέμε πως «λύσεις υπάρχουν». Γι αυτό και την …ψάχνουμε διαρκώς την δουλειά (και την αγορά μας).

Σχολιάστε

Είτε πληρώσετε μια τέτοια επένδυση σε δόσεις είτε εντάξετε την αγορά αντλίας θερμότητας σε κάποιο πρόγραμμα όπως το «Εξοικονομώ 2023», με το οποίο μπορείτε να καλύψετε ως και 70% του κόστους της, η αγορά προσφέρει χρηματοδοτικές λύσεις. 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Σκεφτείτε τα βασικά μόνο και θα καταλάβετε τα τεράστια οφέλη εξοικονόμησης που μπορείτε να έχετε.
1. Σωστή εγκατάσταση (από specialist με τεχνογνωσία) σας οδηγεί σε 40% μικρότερο κόστος λειτουργίας.

2. Απόσβεση της επένδυσης σας σε 3-10 χρόνια (ανάλογα με το τι πληρώνετε τώρα για θέρμανση/ψύξη).

3. «Ζει» και αποδίδει ως 20 χρόνια (αφού προσέξετε κάποια πράγματα πριν την αγορά).

Οι αντλίες θερμότητας καίνε τα μισά για κλιματισμό, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, δεν πιάνουν χώρο και «ζητάνε» ελάχιστα για συντήρηση. Είναι το μέλλον και η λύση για οικονομική θέρμανση/ψύξη.
Όπως σε όλα τα καταναλωτικά προιόντα, έτσι και στις αντλίες θερμότητας υπάρχει και η λύση των δόσεων. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να την αποκτήσεις και με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Το κόστος της για αγορά και εγκατάσταση κυμαίνεται από 4-8 χιλιάδες ευρώ (+1.500 ευρώ, αν θέλεις και ζεστό νερό). 

Αντλία θερμότητας αέρα/νερού

- Σωστή εγκατάσταση οδηγεί σε 40% λιγότερο κόστος λειτουργίας
- Απόσβεση σε 3-10 χρόνια
- «Ζει» ως και 20 χρόνια, τι πρέπει να προσέξεις

Must η σωστή εγκατάσταση για 40% λιγότερο κόστος λειτουργίας!

Το εύρος αντλιών θερμότητας έχει διαφορά στο κόστος λειτουργίας 40% με βάση τον τρόπο εγκατάστασης και ρύθμισης. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις. Για να το πούμε πιο απλά, ένα «κακό» έργο μπορεί να έχει κόστος λειτουργίας 40% μεγαλύτερο από την σωστή εγκατάσταση της αντλίας για περίπου 20χρόνια, καθώς αυτός είναι ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής της, αν όλα γίνουν σωστά!

Το Top 3 των κριτηρίων επιλογής!

- Εποχικός βαθμός απόδοσης στην θέρμανση από το οποίο προκύπτει η ενεργειακή κλάση
  της αντλίας και βελτιώνει όλο σου το σπίτι λαμβάνοντας & το ενεργειακό πιστοποιητικό.
- Ψυκτικό μέσο και το ισοδύναμο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) του ψυκτικού μέσου
- Το επίπεδο θορύβου, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς τους ίδιους και για τους γείτονες

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

Γυρνώντας ξανά στη συζήτηση για το κόστος, θα πούμε πως είναι αλήθεια ότι το κόστος για την αγορά μιας αντλίας θερμότητας είναι υψηλό (ως απόλυτος αριθμός), ειδικά στην εποχή που ζούμε. Ωστόσο, πρόκειται για μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με γρήγορη απόσβεση. Πολλές φορές ισχύει το λαϊκό ρητό, αλλά και ένας άγραφος κανόνας της αγοράς που συνοψίζονται στο «ό,τι πληρώσεις παίρνεις» (διάβασε περισσότερα εδώ).

H εξοικονόμηση χρημάτων που επιτυγχάνεται, ειδικά αν αναλογιστούμε τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να ξεπεράσει και το 60%!  Αυτός είναι και ο λόγος που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό. Στο κάτω – κάτω, σε μία ελεύθερη αγορά, τα πάντα είναι θέμα ιεράρχησης – προτεραιοτήτων.

2 προτάσεις για αντλίες θερμότητας αέρα νερού! Galletti VS Systemair!

Η ομάδα του 4green.gr σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις για αντλίες θερμότητας αέρα/νερού από 2 δυνατά brandsτης αγοράς. Η μία είναι η Galletti MCI (5-19 kW) από την TsitsosClima και η άλλη SYSHP Mini από την Systemair. Πάμε να δούμε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Ποια από τις 2 θα διαλέγατε;

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε