KOSTAL - Διατηρήστε τον PLENTICORE plus πάντα ενημερωμένο, ενεργοποιώντας το Auto Update

2.745 επισκέψεις στο άρθρο

Με τη νέα λειτουργία “Auto Update”, μπορείτε να ενημερώνετε αυτόματα το λογισμικό των PLENTICORE plus. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα

1. Σε νέες εγκαταστάσεις:
Οι inverter με το λογισμικό UI01.18, έχουν ήδη τη λειτουργία διαθέσιμη και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στις αρχικές ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση. Έτσι, κερδίζετε χρόνο, έχοντας τον inverter αναζητά και να μεταφορτώνει αυτόματα το πιο πρόσφατο λογισμικό.
 
2. Για τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις:
Οι εγκατεστημένοι PLENTICORE plus θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν χειροκίνητα με τη νέα έκδοση UI01.18. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον νέο τρόπο ενημέρωσης. Είναι μια διαδικασία την οποία ο καθένας μπορεί να κάνει εύκολα από το σπίτι του.
 
Λεπτομερείς οδηγίες για τα όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, θα βρείτε στο σχετικό αρχείο ακολουθώντας το Link https://www.kostal-solar-electric.com/fw-update-autoupdate-en
ή εναλλακτικά να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί. 


 
Την τελευταία ενημέρωση λογισμικού θα τη βρείτε εδώ:
https://www.kostal-solar-electric.com/software-update-hybrid
 
 Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Auto Update. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι ο PLENTICORE plus σας λειτουργεί  πάντα με το πιο πρόσφατο λογισμικό - χωρίς καμία δική σας ενέργεια.
 
KOSTAL SOLAR ELECTRIC
Καλέστε:  2310477550
Δείτε: www.kostal-solar-electric.com
https://www.kostal-solar-electric.com/el-gr