Το Aircooler TROTEC Germany - PAE 21 έχει δύο τρόπους λειτουργίας για να δημιουργήσει ένα βέλτιστο κλίμα εσωτερικού χώρου.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ Aircooler TROTEC-PAE 21 από την ΓΕΝΕΜ αξίας 147 ευρώ !

8.296 επισκέψεις στο άρθρο

4ος στην σειρά διαγωνισμός μόνο για τους αναγνώστες του 4green ! Κερδίστε το ΔΩΡΟ της ΓΕΝΕΜ, ένα Aircooler TROTEC Germany - PAE 21 & Υγραντήρας , καθαριστής αέρα, αξίας 147 ευρώ ! Τέλεια ΨΥΞΗ - ΥΓΡΑΝΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ του χώρου σας !

Οι διαγωνισμοί του 4green.gr  & Πράσινο Σπίτι & Κτίριο με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του συνεχίζονται. Σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου εξοικονόμησης και ενέργειας, δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν χρήσιμα δώρα.

Kοινοποίησε το »


Σημειώστε πως ο διαγωνισμός με έπαθλο 20 λίτρα  Smaltoplast Thermo της Vechro έλαβε τέλος, αναδεικνύοντας έναν super τυχερό. Την σκυτάλη παίρνει ο ΝΕΟΣ μας διαγωνισμό που από τώρα δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό, με ένα Like στη σελίδα του 4green,  να έχει την ευκαιρία να κερδίσει το ΔΩΡΟ της ΓΕΝΕΜ, ένα Aircooler TROTEC Germany - PAE 21 & Υγραντήρας , καθαριστής αέρα, αξίας 147 ευρώ !


Aircooler by TROTEC Germany - PAE 21 & Υγραντήρας, καθαριστής/ανανεωτής αέρα
1 ΣΥΣΚΕΥΗ με 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:
ΨΥΞΗ - ΥΓΡΑΝΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ /ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Φυσική ψύξη
Στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι ο PAE 21 προσφέρει ένα ευχάριστο δροσερό κλίμα. Επιπλέον χάρη στα ενσωματωμένα ειδικά φίλτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρο το χρόνο για να φρεσκάρει τον αέρα.Σε τρία διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας ο ψυχρός αέρας μπορεί να σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο ή να περιστρέφεται σε όλο τον χώρο χάρη στην λειτουργία αυτόματης περιστροφής. Έτσι ο αέρας προσαρμόζεται στις ανάγκες σας σύμφωνα πάντα με τις καιρικές συνθήκες.

Ο PAE 21 ψύχει με φυσικό τρόπο: Το νερό εξατμίζεται για να έχουμε το εσωτερικό κλίμα που επιθυμούμε. Το Aircooler είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη δεξαμενή νερού 5,6 λίτρων, η οποία ακόμη και σε συνεχή λειτουργία πρέπει να γεμίζεται μόνο με κρύο νερό μία φορά την ημέρα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά κλιματιστικά, δεν απαιτεί χημικά ψυκτικά μέσα και δεν υπόκειται σε περιορισμούς εγκατάστασης. Αντίθετα: Με τους τροχούς μεταφοράς και την εργονομική χειρολαβή μεταφοράς, μπορείτε γρήγορα και άνετα να μετακινήσετε τον ψύκτη αέρα σχεδόν σε όλους τους χώρους. Τέλος, χάρη σε ένα ενσωματωμένο φίλτρο αέρα και ένα φίλτρο εξάτμισης με κηρήθρα, ο αέρας εισαγωγής φιλτράρεται και υγραίνεται.
 

3 απλά βήματα για Συμμετοχή σας στο διαγωνισμό:

1) Κάνετε κλικ ΕΔΩ, και like στη σελίδα του 4green  και της ΓΕΝΕΜ στο  στο Facebook.

2) Κάνετε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης του διαγωνισμού στους φίλους σας!

3) Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κλήρωση.

Kοινοποίησε το »

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!