Το Smaltoplast Thermo από τη Vechro είναι η ιδανική λύση για την προστασία της εξωτερικής τοιχοποιίας του σπιτιού σας.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 20 λίτρα Smaltoplast Thermo!

10.675 επισκέψεις στο άρθρο

3ος στην σειρά διαγωνισμός μόνο για τους αναγνώστες του 4green ! Κερδίστε το ΔΩΡΟ της Vechro Paints, 20 λίτρα Θερμοπροστατευτικό Χρώμα Smaltoplast Thermo, αξίας πάνω από 180 ευρώ ! Τέλεια θερμομόνωση & ανανέωση του χώρου σας !

Οι διαγωνισμοί του 4green.gr  & Πράσινο Σπίτι & Κτίριο με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων του συνεχίζονται. Σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου εξοικονόμησης και ενέργειας, δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν χρήσιμα δώρα.

Σημειώστε πως ο διαγωνισμός με έπαθλο τον Αφυγραντήρα EASY 11 της Εcofer έλαβε τέλος, αναδεικνύοντας έναν super τυχερό. Την σκυτάλη παίρνει ο ΝΕΟΣ μας διαγωνισμό που από τώρα δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό, με ένα Like στη σελίδα του 4green,  να έχει την ευκαιρία να κερδίσει  20 λίτρα από το κορυφαίας ποιότητας θερμοπροστατευτικό ακρυλικό χρώμα, Smaltoplast Thermo της Vechro αξίας πάνω από 180 ευρώ ! 

ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Κορυφαίας ποιότητας πιστοποιημένο Ψυχρό - Ανακλαστικό, θερμοπραστατευτικό, αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό χρώμα, το Smaltoplast Thermo από τη Vechro είναι η ιδανική λύση για την προστασία της εξωτερικής τοιχοποιίας του σπιτιού σας.

Η ειδική αντιμουχλική του σύνθεση προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας ιδιαίτερα σε επιφάνειες με προβλήματα υγρασίας.

Το Smaltoplast Thermo της Vechro έχει ισχυρή αδιαβροχοποίηση, διαπνοή καθώς συνδυάζει πολύ καλή καλυπτικότητα, λευκότητα, απόδοση, άριστη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και γεφυρώνει μικρορωγμές.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας ανοιχτή ή παστελ απόχρωση ανάμεσα από μία ποικιλία αναλλοίωτων αποχρώσεων και δώστε στο σπίτι σας την ευκαιρία να αναπνεύσει.

3 απλά βήματα για Συμμετοχή σας στο διαγωνισμό:

1) Κάνετε κλικ ΕΔΩ, και like στη σελίδα του 4green  και της Vechro στο  στο Facebook.

2) Κάνετε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης του διαγωνισμού στους φίλους σας!

3) Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κλήρωση.