ΚΕΡΔΙΣΤΕ Αφυγραντήρα & τέλος η υγρασία !

10.268 επισκέψεις στο άρθρο

Aυτόν τον μήνα, μόνο για τους αναγνώστες του 4green, ένας ακόμη σημαντικός διαγωνισμός. Mε έπαθλο ένα χρήσιμο δώρο τον Αφυγραντήρα EASY 11 της Εcofer, είναι μια ιδανική επιλογή για το σπίτι ή το γραφείο σας! Βάζει ΤΕΛΟΣ στην υγρασία, μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, στεγνώνει γρήγορα τα βρεγμένα ρούχα.

Mε 1 Like στη σελίδα του 4green και της Ecofer στο Facebook και 1 κοινοποίηση του διαγωνισμού, διεκδικείτε Αφυγραντήρα Ecofer easy 11, αξίας 250 ευρώ. Kυριολεκτικά με 1 κλίκ, κερδίστε τον τώρα.

Οι διαγωνισμοί του 4green.gr με αφορμή και την επέτειο των 10 χρόνων του συνεχίζονται. Σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου εξοικονόμησης και ενέργειας, δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν χρήσιμα δώρα.

Σημειώστε πως ο διαγωνισμός με έπαθλο το premium θερμαντικό σώμα μαρμάρου ΝΟVA συνεχίζεται, ταυτόχρονα με τον ΝΕΟ μας διαγωνισμό που από τώρα σας δίνει την δυνατότητα  με ένα Like στη σελίδα του 4green και της Ecofer  στο Facebook, να ξεχάσετε υγρασία και υδρατμούς στο σπίτι κερδίζοντας έναν top Αφυγραντήρα (της Ecofer), αξίας 250 ευρώ!

Ο Αφυγραντήρας EASY 11, το νέο προϊόν της  Ecofer, είναι μια ιδανική επιλογή για το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημά σας! Βάζει ΤΕΛΟΣ στην υγρασία, μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, στεγνώνει γρήγορα τα βρεγμένα ρούχα.

Ο Αφυγραντήρας EASY 11,διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

• Ικανότητα αφύγρανσης: 11Lit/day (32 οC, RH80%)
• Επιλογή ταχύτητας ανεμιστήρα
• Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
• Θερμοκρασία λειτουργίας : 5 οC – 35 οC
• Κατανάλωση ισχύος: 280W
• Διαστάσεις: Μ276 x Π185 x Υ480 mm
• Βάρος: 9,5 kg
• Ψυκτικό μέσο: R290, 45g

3 απλά βήματα για Συμμετοχή σας στο διαγωνισμό:

1) Κάνετε κλικ ΕΔΩ, και like στη σελίδα του 4green και της Ecofer στο Facebook.

2) Κάνετε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης του διαγωνισμού στους φίλους σας!

3) Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κλήρωση.