Intersolar 2024: Η GoodWe ενισχύει την ηγετική θέση της σε όλη την περιοχή ΕΜΕΑ

Intersolar 2024: Η GoodWe ενισχύει την ηγετική θέση της σε όλη την περιοχή ΕΜΕΑ

1.283 επισκέψεις στο άρθρο (10/06/2024)
Σχολιάστε

- Παρουσιάζοντας νέες ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης
- Το χαρτοφυλάκιο C&I της GoodWe θα διαθέτει ισχυρή σειρά συστημάτων αποθήκευσης με επίκεντρο τον αντιστροφέα
- Το νέο εργαλείο σχεδιασμού GoodWe Designer για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις
- Η GoodWe θα προωθήσει την τελευταία αναβάθμιση του επιτυχημένου προγράμματος πιστοποίησης για τους εγκαταστάτες της

Η GoodWe θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες της κατά τη διάρκεια της Intersolar Europe 2024 από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στο Μόναχο της Γερμανίας, προσφέροντας ευέλικτες λύσεις για κάθε κλάδο και ανάγκη, σε ολόκληρη την περιοχή EMEA. Οι επισκέπτες για τους τομείς C&I μπορούν να δουν ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ενώ οι οικιακοί πελάτες θα έχουν μια προεπισκόπηση της νέας σειράς μετατροπέων και μπαταριών επόμενης γενιάς που ενσωματώνονται απρόσκοπτα σε έξυπνα συστήματα οικιακής διαχείρισης ενέργειας (HEMS - Home Energy Management Systems). Επιπλέον, ένας ειδικός χώρος που παρουσιάζει το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο για έργα μεγάλης κλίμακας της GoodWe αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διαχειριστές μεγάλων έργων και επενδυτές.

Κάτω από την ομπρέλα EcoSmart Commercial, το χαρτοφυλάκιο C&I της GoodWe θα διαθέτει μια ισχυρή σειρά συστημάτων αποθήκευσης με επίκεντρο τον αντιστροφέα υποστηρίζοντας ποικίλες ανάγκες χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκατανάλωσης, της εξοικονόμησης αιχμής, της εφεδρείας και των υπηρεσιών δικτύου. Η σειρά περιλαμβάνει επεκτάσιμα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας που ενσωματώνουν απρόσκοπτα μπαταρία, μετατροπέα και στοιχεία BMS/EMS σε ένα ενιαίο εξωτερικό ερμάριο, ενώ παρέχουν επίσης μονάδες κλιματισμού, μαζί με πυροπροστασία. Οι κλιμακούμενες λύσεις αποθήκευσης C&I καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα έργων, ξεκινώντας από 60kWh και επεκτεινόμενες σε χωρητικότητες MWh. Ένα άλλο σημαντικό σημείο αυτού του τμήματος θα είναι μία πρώτη παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου τριφασικού υβριδικού μετατροπέα 50kW με προσαρμόσιμες επιλογές εφεδρείας. Αυτός ο ευέλικτος αντιστροφέας υποστηρίζει παράλληλη σύνδεση τόσο σε σενάρια εντός όσο και εκτός δικτύου, παρέχοντας ευελιξία για την επέκταση του συστήματος.
 

Η καθιερωμένη σειρά οικιακών συσκευών GoodWe, EcoSmart Home, διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα της με την εισαγωγή νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πολλών μετατροπέων υψηλής απόδοσης σε μικρές και στιβαρές κατασκευές. Για όσους αναζητούν μια οικονομικά αποδοτική λύση με ισχυρή εφεδρεία, η έκθεση προσφέρει μια προεπισκόπηση δύο επερχόμενων καινοτομιών αποθήκευσης ενέργειας: Μια μπαταρία λιθίου υψηλής τάσης 5kWh και έναν συμβατό υβριδικό αντιστροφέα που κυμαίνεται από 6kW έως 15kW. Η νέα μπαταρία υποστηρίζει παράλληλη σύνδεση και συνδυασμό παλαιών και νέων συστοιχιών μπαταριών, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστη εγκατάσταση, αντικατάσταση και επέκταση. Η προσέγγιση ανοικτού πρωτοκόλλου της GoodWe επιτρέπει τη δημιουργία λύσεων οικιακών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας (HEMS - Home Energy Management Systems) με τρίτους παρόχους, βελτιστοποιώντας έτσι περαιτέρω την απόδοση και την ευελιξία του συστήματος.

Με πολλές επιτυχημένες προσθήκες στο Utility χαρτοφυλάκιό της για μεγάλα έργα, η GoodWe δεσμεύεται να καινοτομεί και να παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις προσαρμοσμένες σε έργα εδάφους. Οι εξελίξεις αυτές θα παρουσιαστούν σε έναν ειδικό χώρο στο περίπτερο, με συμβατούς, υψηλής χωρητικότητας string inverters, το νέο σταθμό MV αλλά και συσκευές επικοινωνίας, όλες στρατηγικά σχεδιασμένες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης (ROI).
 

Τοποθετώντας τον εαυτό της ως έναν ενιαίο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων, η εταιρεία έχει αναπτύξει έξυπνες λειτουργίες παρακολούθησης και διαχείρισης για να βελτιώσει τη συνολική απόδοση των λύσεων που προσφέρει. Παράλληλα με τις αναβαθμισμένες συσκευές επικοινωνίας, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την επερχόμενη έκδοση της πλατφόρμας «SEMS+» της GoodWe με βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, καθώς και το νέο εργαλείο σχεδιασμού GoodWe Designer για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

"Έχοντας μελετήσει σε βάθος την αγορά EMEA εδώ και χρόνια, η GoodWe έχει εδραιώσει την κορυφαία θέση της στις τεχνολογίες αντιστροφέων και στις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας. Στη φετινή έκθεση της Intersolar, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια σειρά από λύσεις αποθήκευσης ενέργειας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών", δηλώνει ο Thomas Haering, πρόεδρος της GoodWe Europe. "Αυτές οι καινοτομίες είναι το αποτέλεσμα των συνεχών επενδύσεων μας σε Ε&Α και της δέσμευσής μας να ακούμε τις ανάγκες της αγοράς. Καθώς συνεχίζουμε να τοποθετούμαστε ως πάροχος λύσεων, παραμένουμε αφοσιωμένοι στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις λύσεις με γνώμονα τον πελάτη και στις προηγμένες επαγγελματικά υπηρεσίες μας".
 

Συνέχεια του άρθρου >>>