Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο αξιόπιστες λύσεις ηλιακών θερμοσιφώνων τριπλής ενέργειας που αξίζουν τα λεφτά τους.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο αξιόπιστες λύσεις ηλιακών θερμοσιφώνων τριπλής ενέργειας που αξίζουν τα λεφτά τους.

Hλιακός θερμοσίφωνας που αξίζει τα λεφτά του

Διαβάστηκε από 1622 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2021

Όταν μιλάμε για ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, ουσιαστικά γίνεται λόγος για τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Προηγμένη τεχνολογία και τιμή value for money καθορίζουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Σχολιάστε

Δύο κριτήρια που συνυπάρχουν στο άρθρο παρουσίασής μας, 2 αξιόπιστων λύσεων ηλιακών που αξίζουν τα λεφτά τους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν έλθει η ώρα να αγοράσεις ηλιακό θερμοσίφωνα, είτε πρόκειται για τη πρώτη φορά που θα τον αποκτήσεις, είτε πρόκειται για αντικατάσταση ενός παλαιού.

Μην  ξεχνάς αυτό που λέει και ο σοφός λαός μας, αλλά και η αγορά και συνοψίζεται στο «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», όταν μιλάμε για μία αγορά – επένδυση. Θέλεις να σού λύσει πρόβλημα ή να σου παρέχει άνεση (στην προκειμένη περίπτωση πολύ και δωρεάν ζεστό νερό). Απαιτείς, καλή λειτουργία, να κρατήσει για πολλά χρόνια και να «βγάλει τα λεφτά» του με το παραπάνω. 

Αυτή την εβδομάδα, μετά από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας, οι οποίοι τριπλασιάζουν το όφελός σου χειμώνα – καλοκαίρι (διάβασε περισσότερα εδώ), επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες της Calpak  που:
 • Έχουν χωρητικότητα 160 λίτρων.
 • Μπορούν να εξυπηρετήσουν έως και 4 άτομα.
 • Προσφέρουν ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά
 • Τους αποκτάς με 1.000 ευρώ!

Calpak Prisma, value for money, καλύτερη τιμή

Calpak Prisma, value for money, καλύτερη τιμή

  Καινοτόμος συλλέκτης υψηλής τεχνολογίας, καθώς στην παραγωγή του χρησιμοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως το πολυμερές υλικό Colofast της BASF, το οποίο χρησιμοποιούν κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η AUDI και η BMW για την κατασκευή των ηλιοροφών τους.

  Το υλικό αυτό προσφέρει τέλεια πρόσφυση με το γυαλί και με το μέταλλο, άρα τα συνδέει ιδανικά, έχει μεγάλη στρεπτική ακαμψία που δίνει στιβαρότητα στην όλη κατασκευή, προσφέρει απόλυτη στεγανοποίηση και έχει τέλειο φινίρισμα.

  Μπορείς να τον βρεις στα 900 περίπου ευρώ, αλλά και να στον φέρουν στο σπίτι με μία μικρή επιβάρυνση περίπου στα 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται στα βαριά δέματα).

  Calpak Mark 4, η καινοτομία της καινοτομίας, με λίγο πιο αλμυρή τιμή

  Calpak Mark 4, η καινοτομία της καινοτομίας, με λίγο πιο αλμυρή τιμή

   Ο πρώτος ηλιακός θερμοσίφωνας µε σύστημα στήριξης εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο για εύκολη εγκατάσταση, υψηλή αισθητική και βέβαια μακροζωία.

   Το τζάμι και η αλουµινένια πλάτη πρεσάρονται με αποτέλεσμα ένα στιβαρό σύνολο µε πολύ καθαρή όψη και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

   Το πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο διπλού τοιχώματος αποτελεί παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει μεγάλη αντοχή και καλύτερη μόνωση, άρα και καλύτερη απόδοση.

   Το κλειστό κύκλωμα του εναλλάκτη θερμότητας της δεξαμενής έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, για την ταχύτερη δυνατή θέρμανση του νερού χρήσης από τον συλλέκτη. Μπορείς να τον βρεις με τιμή λίγο πάνω από τα 1.000 ευρώ, αλλά και να στον φέρουν στο σπίτι με μία μικρή επιβάρυνση περίπου στα 30 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται στα βαριά δέματα).
    

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Σχολιάστε