Δες 2 προτάσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες νέας γενιάς από 2 δυνατά brands της ελληνικής αγοράς.

Δες 2 προτάσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες νέας γενιάς από 2 δυνατά brands της ελληνικής αγοράς.

Ηλιακός θερμοσίφωνας, max ποιότητας - max οικονoμίας

  • Δες 2 προτάσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες νέας γενιάς από 2 δυνατά brands της ελληνικής αγοράς.
  • Ηλιακός θερμοσίφωνας, max ποιότητας - max οικονoμίας

Ηλιακός θερμοσίφωνας, max ποιότητας - max οικονoμίας

9.158 επισκέψεις στο άρθρο (05/11/2023)
Σχολιάστε

Τριπλής ενέργειας για να τους συνδέσεις και με την κεντρική θέρμανση. Inox υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση. Με επικάλυψη τιτανίου για μεγάλη απορρόφηση. Αντέχουν σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, μία μεσογειακή χώρα δηλαδή, όπου η ηλιοφάνεια υπάρχει σχεδόν όλο το χρόνο, η επένδυση στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα υψηλής ποιότητας κρίνεται ως απαραίτητη γιατί πολύ απλά είναι μία win win κατάσταση.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Προϊόντα θα βρεις πολλά στην αγορά, μα κάποια μπορούν άφοβα να μπουν στη σύγκριση, πάντοτε με κριτήριο το καλύτερο δυνατό όφελος. Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε δώσει απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Σύγχρονοι Ηλιακοί θερμοσίφωνες, για εξοικονόμηση ενέργειας σε άλλο επίπεδο! 

- Τριπλής ενέργειας, σύνδεση & με την κεντρική θέρμανση
- Inox υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση
- Με τιτάνιο PVD (ΤΙΝΟΧ) για μεγάλη απορρόφηση
- Αντοχή σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες

4 λόγοι για να επιλέξεις ηλιακό θερμοσίφωνα top επιπέδου!

1. Οι ηλιακοί συλλέκτες φέρουν επιλεκτικούς απορροφητές υψηλής απόδοσης και μειωμένων απωλειών ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, κατά τους οποίους ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά και η διάρκεια της ηλιοφάνειας είναι περιορισμένη

2. Η ενισχυμένη μόνωση του θερμοδοχείου και των συλλεκτών εξασφαλίζουν ότι όση ενέργεια απορροφάται από τον ήλιο δεν θα χαθεί, σαν απώλεια προς το περιβάλλον κατά τις μέρες χαμηλής θερμοκρασίας του χειμώνα

3. Ακόμη και όταν η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη και δεν επαρκεί να δώσει την απαιτούμενη τελική θερμοκρασία, ο ήλιος μπορεί να την ανεβάσει στο νερό χρήσης στους 30-35 βαθμούς Κελσίου, οπότε η ηλεκτρική αντίσταση μπορεί γρήγορα και με ελάχιστη κατανάλωση να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία (45-50 βαθμούς)

4. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος με τη χρήση κατάλληλου διαλύματος προπυλενογλυκόλης δρουν καταλυτικά ώστε να αποφεύγεται ασφαλώς ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια παγετού να προκληθεί σπάσιμο στους συλλέκτες ή στους σωλήνες που τους συνδέουν με το θερμοδοχείο.

3 πολύ σημαντικά tips!

Σωστή επιλογή, πριν την αγορά, του κατάλληλου τύπου και μεγέθους ηλιακού, συνεκτιμώντας εκτός από την ημερήσια κατανάλωση ζεστού νερού, την περιοχή εγκατάστασης του ηλιακού (κλιματική ζώνη, μικροκλίμα), την απόσταση του ηλιακού από την κύρια κατανάλωση και την απαραίτητη μόνωση των σωλήνων.

Τακτικός έλεγχος της κατάστασης των μονώσεων και τήρηση του συνιστώμενου από την εταιρεία προγράμματος συντήρησης του ηλιακού.

Έλεγχος πριν από την χειμερινή περίοδο για να εξασφαλίσεις ότι το περιεχόμενο στο κλειστό κύκλωμα ηλιοθερμικό υγρό έχει την αναγκαία περιεκτικότητα σε προπυλενογλυκόλη, ώστε να καλύψει τον ηλιακό στις ακραίες αναμενόμενες αρνητικές θερμοκρασίες για τη συγκεκριμένη περιοχή εγκατάστασης.

Rivo VS Solar Plus!

Η ομάδα του 4green.gr σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις προηγμένων ηλιακών θερμοσιφωνικών συστημάτων από 2 πολύ δυνατά brands της αγοράς που καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια. H πρώτη πρόταση είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας της σειράς Rivo από την εταιρεία Κανελλάκης και η δεύτερη πρόταση είναι η σειρά ηλιακών θερμοσιφώνων της SolarPlus. Δείτε τα χαρακτηριστικά τους και πείτε μας τη γνώμη σας για το ποιος κερδίζει στη σύγκριση, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.