Η οικογένεια της KRAFT Paints γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Αγάπης για τα Ζώα Συντροφιάς

2.183 επισκέψεις στο άρθρο

Tα ζωάκια μας, που έχουν τον τρόπο να μας φτιάχνουν κάθε φορά τη διάθεση και να γεμίζουν τη ζωή μας με ανιδιοτελή αγάπη.

Στις 20 Φεβρουαρίου, γιορτάζεται η Ημέρα Αγάπης για τα Ζώα Συντροφιάς από τους ζωόφιλους σε όλο τον κόσμο. Στην KRAFTPaints αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε αυτή την ημέρα με την ίδια αγάπη που αγκαλιάζουμε τα κατοικίδιά μας.

Στην ευρύτερη οικογένεια της KRAFTPaints,είμαστε λάτρεις των ζώων και αγαπάμε πολύ τα κατοικίδιά μας. Μάλιστα, τα ζώα μάς εμπνέουν στη δημιουργία των χρωμάτων, όπως φαίνεται από τις αποχρώσεις KR 1645 BabyBirdBlue, KR 2224 WhiteOwl, KR 2084 Sheepish&CG 695 GkekaBrown.

Φέτος, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα,ζητήσαμε από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας να μοιραστεί μαζί μαςφωτογραφίες από τα κατοικίδιά του για να φτιάξουμε ένα πολύ ωραίο βίντεο με τους αγαπημένους, μικρούς μας φίλους αλλά και να χαρίσουμεgiftbags με προϊόνταγια όλα τα κατοικίδια που έχει ο καθένας.

Δεν σταματήσαμε εκεί! Μοιραστήκαμε την αγάπη μας για τα ζώα και με τον Δήμο Σπάρτης. Συγκεκριμένα,προχωρήσαμε σε χορηγία προς τον Δήμο για σπιτάκια αδέσποτων σκύλων της περιοχής, σπιτάκια τα οποία θα βάψουν τα παιδιάπου κατοικούν στις αντίστοιχες γειτονιές, όταν το επιτρέψουν στο σχολείο.

Στην KRAFTPaints, η ευθύνη που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες όπου ζούμε και λειτουργούμε καθημερινά, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας εντάσσεται στην εταιρική μας κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας.Mε αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αγάπης για τα Ζώα Συντροφιάς, η διοίκηση της KRAFTPaints αλλά και οι υπάλληλοι συσπειρωνόμαστε γύρω απότην αγάπη μας για τα ζώα,ώστε να κάνουμετον κόσμο, με τον δικό μας τρόπο, ένα καλύτερο μέροςγια τη διαβίωσή τους.

KRAFT Paints:Love your Pet Day Video