Η νέα γενιά μπαταριών BYD Battery-Box Premium HVS είναι εδώ!!!

Η νέα γενιά μπαταριών BYD Battery-Box Premium HVS είναι εδώ!!!

1.625 επισκέψεις στο άρθρο

Η μονάδα μπαταρίας BYD Battery-Box Premium HVS διαθέτει υψηλότερη χωρητικότητα αποθήκευσης από τον προκάτοχό της, είναι πιο ευέλικτη, επεκτάσιμη και επιτρέπει συνδυασμό συσκευών για μέγιστη αποθήκευση και απόδοση. Μεγάλο απόθεμα και άμεση προμήθεια!

Η NanoDomi, μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των Φωτοβολταϊκών συστημάτων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.), συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις και με στόχο την άμεση κάλυψη των αναγκών της αγοράς και της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, σας ενημερώνει για το μεγάλο απόθεμα καθώς και την άμεση προμήθεια των προηγμένων μπαταριών BYD Battery-Box Premium HVS.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »


Λίγα λόγια για το  BYD Battery-Box Premium HVS
Το BYD Battery-Box Premium HVS είναι μια μονάδα μπαταρίας που διαθέτει υψηλότερη χωρητικότητα αποθήκευσης από τον προκάτοχό της. Είναι πιο ευέλικτες και επεκτάσιμες. Με τη νέα γενιά, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως και τριών πύργων μπαταριών σε ένα σύστημα. Κάθε μπαταρία μπορεί επίσης να παρέχει την ονομαστική χωρητικότητα ως ισχύ - δηλαδή 1C. Αυτό καθιστά τη νέα σειρά ιδανική για συστήματα on-grid, on-grid plus backup και off-grid.

Το BYD Battery-Box Premium HVS αποτελείται από 2 έως 5 μονάδες μπαταρίας HVS που είναι συνδεδεμένες σε σειρά για να επιτυγχάνουν χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 5.1kWh, 7.7kWh, 10.2 και 12.8 kWh. Επιπλέον, η απευθείας παράλληλη σύνδεση έως και 3 πανομοιότυπων Battery-Box Premium HVS επιτρέπει μέγιστη χωρητικότητα 38,4 kWh

Δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα BYD Battery-Box Premium HVS ΕΔΩ 

Δημιουργήστε το απόλυτο πακέτο με τα KOSTAL PLENTICORE plus / PLENTICORE plus BI
Ο συνδυασμός BYD Battery-Box Premium HVS με τους αντιστροφείς PLENTICORE plus / PLENTICORE plus BI της KOSTAL εγγυάται κορυφαίες τιμές απόδοσης συστήματος στον τομέα αποθήκευσης Φ/Β ενέργειας αποδεδειγμένα!!! Ως υβριδικοί αντιστροφείς, οι PLENTICORE plus και PLENTICORE plus BI προσφέρουν επιπλέον βέλτιστο κόστος αγοράς. Δεν απαιτούνται επιπρόσθετες συσκευές (σε αντίθεση με τους καθαρά αντιστροφείς-συσσωρευτές ενέργειας) για την σύνδεση με μία μπαταρία BYD, επειδή αναλαμβάνουν τη διαχείριση ενέργειας για τη Φ/Β εγκατάσταση και για τον συσσωρευτή ταυτόχρονα. Έτσι, προκύπτει αποτελεσματική μείωση του κόστους αγοράς.
 
Τέλος, σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητη ακόμα περισσότερη αυτονομία και μεγαλύτερο όφελος, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης των αντιστροφέων της KOSTAL με περισσότερες από μία μπαταρία BYD. Αυτό επιτυγχάνεται με χρήση του BYD Combiner Box χάρη στο μπορούν να λειτουργούν παράλληλα έως και τρεις μπαταρίες μαζί με το PLENTICORE plus / PLENTICORE plus BI.  
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας: www.nanodomi.com
Τηλ.: 210 3629581.
E-mail: [email protected]
Facebook