Η Nexans δίνει ενέργεια στη ζωή με ... νέα εμφάνιση!

3.822 επισκέψεις στο άρθρο

Με την ενέργεια ως βάση της ανάπτυξής της, η Nexans, πρωτοπόρος στη βιομηχανία καλωδίων, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καλωδίων και συστημάτων καλωδίωσης με νέα ευανάγνωστη συσκευασία!

  • Διαθέτει QRCODE : Αυτό σημαίνει ότι έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Nexans απΆ όπου μπορεί κανείς να πάρει το τεχνικό φυλλάδιο του καλωδίου που προμηθεύτηκε καθώς και την αντίστοιχη δήλωση συμμόρφωσης βάσει του νέου κανονισμούCPR στην γλώσσα (ελληνικά ή αγγλικά) που τον εξυπηρετεί.
    Επίσης, με την πώληση του προϊόντος, μιας και συνοδεύεται από την ετικέτα του, οι πληροφορίες αυτές μεταβαίνουν στον τελικό χρήστη άμεσα, συνεπώς καταφέρνετε να εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και πηγές από το προσωπικό σας και παράλληλα να προσφέρετε άμεση εξυπηρέτηση στο δικό σας πελατολόγιο.
 
  • Διαθέτει Barcode : Σκανάροντας τον κωδικό, διευκολύνεται αυτομάτως  η διαχείριση της αποθήκης σας κατά την παραλαβή και πώληση. Επίσης θα γνωρίζετε άμεσα αν είνα διαθέσιμο (στοκ) το προϊόν που επιθυμείτε και έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου και των πηγών σας.
 
  • Έχει πλαστική επικάλυψη καλωδίου με το λογότυπο της εταιρείας: Για άμεση αναγνώριση του προϊόντος και κατΆ επέκταση ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς αναμονές.
 
  • Νέα συσκευασία στο χάλκινο αγωγό: Συμβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. Η γρήγορη και εύκολη αναγνώριση των αγωγών χαλκού με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.