Η LG στήριξε την Ημερίδα Ενημέρωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας

2.073 επισκέψεις στο άρθρο

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics, ως ασημένιος χορηγός της ημερίδας, παρουσίασε τη νέα LG αντλία θερμότητας, με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό, R32.

Η LG στήριξε την Ημερίδα Ενημέρωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας.

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων για την ενημέρωση του κλάδου και του κοινού, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στην Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ), την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.30 πμ., στο ξενοδοχείο HolidayInnAthens.
 
H Ημερίδα Ενημέρωσης, στην οποία παρευρέθηκανυδραυλικοί, μηχανολόγοι-μηχανικοί, επαγγελματίες από συναφή τεχνικά επαγγέλματακαι εκπρόσωποι εταιρειών, φορέων καιοργανισμών,είχε ως κεντρικό θέμα την εξοικονόμηση ενέργειαςκαιτα νέα καινοτόμα προϊόντα.
 
Στο πλαίσιο της ημερίδας, εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor, Mηχαν. Μηχ/κος ΕΜΠ της LG Electronics Ελλάς, παρουσίασε τη νέα αντλία θερμότητας Monoblocμε το ψυκτικό υγρό R32. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκανγια τη νέα LG Therma V R32 Monobloc, την πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32,που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρειυψηλές αποδόσεις,ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση, ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο.
 
Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο 2018.