Συντονιστείτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της LG και μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις αντλίες θερμότητας.

Συντονιστείτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της LG και μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις αντλίες θερμότητας.

Η LG Electronics Hellas προσκαλεί τους καταναλωτές σε διαδικτυακή εκδήλωση λύνοντας κάθε απορία για τις αντλίες θερμότητας

1.344 επισκέψεις στο άρθρο

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα υλοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. Συντονιστείτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της LG και μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις αντλίες θερμότητας.

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή εκδήλωση, με σκοπό να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη λειτουργία και την εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας, αλλά και τα οφέλη που προσφέρουν σε κάθε οικία όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση. 

Kοινοποίησε το »


Η διαδικτυακή εκδήλωση θα υλοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ζωντανά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της LG (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn).

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το τμήμα LG Business Solutions θα παρουσιάσει τη σειρά  αντλιών θερμότητας της εταιρείας, που είναι η πιο πρωτοποριακή και οικονομική λύση θέρμανσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους και τον τρόπο τοποθέτησής τους ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, ενώ στο τέλος του webinar θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα για την LG Electronis εδώ
 

Kοινοποίησε το »