Η Κύπρος υποδέχεται το Huawei Solar Roadshow!

Η Κύπρος υποδέχεται το Huawei Solar Roadshow!

1.583 επισκέψεις στο άρθρο

Το Ηuawei Solar Roadshow σε συνεργασία με την SKE Engineering GmbH, Huawei Value Added Partner και Service Partner, ταξιδεύει στην Κύπρο 18-24 Μαρτίου, μετά από την άκρως επιτυχημένη υποδοχή στην Ελλάδα, που αποτέλεσε τη δέκατη χώρα σταθμό της περιοδείας του στην Ευρώπη. 

Το Ηuawei Solar Roadshow, ξεκινά το ταξίδι του στην Κύπρο, από τη 16η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας SAVENERGY 2022, που πραγματοποιείται 18-20 Μαρτίου στο Χώρο Διεθνούς Έκθεσης στη Λευκωσία. Η SAVENERGY, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου για τη βιώσιμη ενέργεια και το σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν πράσινες λύσεις ενεργειακής απόδοσης για τη μείωση του ενεργειακού κόστους της κατανάλωσης ενέργειας.

Κοινοποίησέ το »

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Huawei και της SKE θα υποδεχθούν τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο 665 στην αίθουσα 6, προσφέροντας μια πρακτική εμπειρία εφαρμογής των λύσεων Huawei FusionSolar SmartPV. Συγκεκριμένα στο περίπτερο θα εκτίθενται οι λύσεις νέας γενιάs οικιακών Φ/Β συστημάτων «FusionSolar» της Huawei που περιλαμβάνουν τους μετατροπείς SUN2000, το Έξυπνο Σύστημα Αποθήκευσης LUNA2000, καθώς και κουτί εφεδρείας (Backup Box), που ανταποκρίνονται επιτυχημένα σε κάθε τύπο οικιακής εγκατάστασης, με βέλτιστη εμπειρία αυξημένης παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας «All in One».

Θα παρουσιαστούν επίσης οι λύσεις της Huawei για εμπορικές/βιομηχανικές εφαρμογές με τους αντίστοιχους Φ/Β μετατροπείς και τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως το Smart PV Optimizer για αποδοτικά φωτοβολταϊκά συστήματα και σε στέγες μεικτού προσανατολισμού, ο έξυπνος μετρητής ενέργειας Smart Power Sensor, οι λύσεις επικοινωνίας (Smart Dongle / Smart Data Logger), η πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης FusionSolar Smart PV Management System και η εφαρμογή mobile παρακολούθησης FusionSolar Αpp.
 
H περιοδεία στην Κύπρο ολοκληρώνεται με στάσεις σε συνεργάτες μας στη Λάρνακα στις 21 Μαρτίου, στη Λευκωσία στις 23 Μαρτίου και στη Λεμεσό στις 24 Μαρτίου. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Huawei, της SKE αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των συνεργατών μας, θα βρίσκονται εκεί ώστε να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους, να μοιραστούν δικές τους εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές και να απαντήσουν σε κάθε απορία σχετικά με τις λύσεις φωτοβολταϊκών της Huawei.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη 16η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας SAVENERGY 2022 μπορείτε να βρείτε εδώ
 

Κοινοποίησέ το »