Η KOSTAL παρουσιάζει νέα έκδοση του string inverter PIKO CI και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για μεγάλα συστήματα.

Η KOSTAL παρουσιάζει νέα έκδοση του string inverter PIKO CI και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για μεγάλα συστήματα.

Η KOSTAL παρουσιάζει: Nέος PIKO CI inverter με Idc έως 18Α

1.488 επισκέψεις στο άρθρο

Από την αρχή του έτους, η KOSTAL διαθέτει μια νέα έκδοση της σειράς project inverters PIKO CI, προσθέτοντας στα ήδη ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, αναβάθμισμένες DC εισόδους με ανοχή πλέον, έως 18A.

Ο PIKO CI προσφέρει βελτιστοποιημένη και ασφαλή εγκατάσταση μεγάλων επίγειων φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και εμπορικά Φ/Β έργα σε κτίρια εταιρειών και επιχειρήσεων, με μοντέλα των 30, 50 και 60kW. 

Κοινοποίησέ το »

Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας αυτής σειράς:
Τι είναι σημαντικό για έναν εγκαταστάτη για την ευελιξία που προσφέρει ανά μοντέλο ο νέος PIKO CI;
 
Οι PIKO CI 60 έχουν μέγιστη ισχύ εξόδου 66kW, 4 MPP trackers, 12 εισόδους DC και υποστηρίζουν ρεύματα DC έως 39A ανά MPPT με δύο τρόπους: Είτε με 3 string των 14A, είτε με 2 string των 18Α άνα MPPT.
 
Οι PIKO CI 50 έχουν μέγιστη ισχύ εξόδου 55kW, 4 MPP trackers, 10 εισόδους DC και υποστηρίζουν ρεύματα DC έως 39A στα MPPT1 και MPPT2, είτε με 3 string των 14A, είτε με 2 string των 18Α ανά MPPT. Στα MPPT3 και MPPT4, υποστηρίζουν ρεύματα DC έως 26A είτε με 2 string των 14A, είτε με 1 string των 18Α ανά MPPT.

Τέλος, οι νέοι PIKO CI 30 έχουν μέγιστη ισχύ εξόδου 33kW, 2 MPP trackers, 6 εισόδους DC και υποστηρίζουν ρεύματα DC έως 40.5A ανά MPPT με δύο τρόπους: Είτε με 3 string των 13.5A, είτε με 2 string των 14Α ανά MPPT.



Η KOSTAL, με τους νέους PIKO CI προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, σε πολλούς τομείς:

Τεχνολογία
Η υψηλή απόδοση εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ τα ισχυρά ηλεκτρονικά του, επιτρέπουν υπερφόρτωση της DC εισόδου, ακόμη και 50% άνω της ονομαστικής ισχύος. Οι 4 MPP trackers με μέγιστο όριο ρεύματος 18A, 12 εισόδους και ενσωματωμένους διακόπτες DC, προσφέρουν στους σχεδιαστές φωτοβολταϊκών τη μέγιστη ευελιξία που χρειάζονται για το σχεδιασμό του project.
 
Ασφάλεια
Η προστασία IP65, καθώς και η προστασία από υπερτάσεις στην πλευρά AC και DC (τύπου 2) προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.
 
Ευκολία
Η επικοινωνία μέσω διπλής εισόδου LAN (RJ45), επιτρέπει διασύνδεση πολλών Inverter με συνδεσμολογία τύπου daisy chain, κάνοντας τη μεταφορά των δεδομένων απλούστατη. Επίσης, οι PIKO CI μπορούν να προσφέρουν λειτουργία «μηδενικής τροφοδοσίας».
 
Απλότητα
Με την εφαρμογή PIKO CI App το commissioning γίνεται πανεύκολα και χωρίς AC ταση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον εγκαταστάτη που θέλει να έχει έτοιμα και ελεγμένα τα πάντα στο ολοκαίνουργιο Φ/Β σύστημα του, πριν από την επίσκεψη του συνεργείου του AC δικτύου στο έργο.
 
Οικονομία
Μια λύση all-in-one με γερμανική ποιότητα, σε βέλτιστο κόστος.
 
Τεχνική υποστήριξη
Το Ελληνικό hotline support της KOSTAL (+30 2310 477 555) μπορεί να βοηθήσει τους εγκαταστάτες, σε οποιοδήποτε στάδιο ενός νέου έργου, είτε αυτό βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού, είτε κατά την εγκατάσταση, είτε για οποιαδήποτε απορία.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Kostal ΕΔΩ

 

Κοινοποίησέ το »