H Huawei Digital Power μοιράστηκε το όραμά της για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών ισχύος και ψηφιακών τεχνολογιών με σκοπό να παρέχει στους χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων μια καλύτερη εμπειρία φόρτισης.

H Huawei Digital Power μοιράστηκε το όραμά της για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών ισχύος και ψηφιακών τεχνολογιών με σκοπό να παρέχει στους χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων μια καλύτερη εμπειρία φόρτισης.

Η Huawei παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μονάδα φόρτισης επόμενης γενιάς DC FusionCharge 40 kW στο EVS35!

Διαβάστηκε από 1052 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/6/2022

Η Huawei Digital Power παρουσίασε για πρώτη φορά τη μονάδα φόρτισης νέας γενιάς DC FusionCharge στο 35ο Διεθνές Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS35).

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Σχολιάστε

Αυτή η αξιόπιστη, μειωμένου θορύβου και εξαιρετικά αποδοτική μονάδα φόρτισης αναμένεται να γίνει ο πυρήνας των εγκαταστάσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV), ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μια καλύτερη εμπειρία φόρτισης, ενώ παράλληλα οι χειριστές και οι πάροχοι να εξοικονομούν κόστος λειτουργίας και συντήρησης (O&M) της εγκατάστασης φόρτισης.

Kοινοποίησέ το »

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας γενιάς μονάδας φόρτισης DC 40 kW της Huawei είναι τα εξής:

• Αξιόπιστη: Οι τεχνολογίες στεγανοποίησης και απομόνωσης εξασφαλίζουν μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία σε απαιτητικά περιβάλλοντα με ετήσιο ποσοστό αστοχίας μικρότερο από 0,2%. Επιπλέον, το προϊόν υποστηρίζει έξυπνη O&M και απομακρυσμένη αναβάθμιση(OTA), περιορίζοντας την ανάγκη για φυσική παρουσία στην εγκατάσταση.

• Αποδοτική: Το προϊόν είναι 1% πιο αποδοτικό από τον μέσο όρο αντίστοιχων προϊόντων του κλάδου. Εάν μια μονάδα φόρτισης 120 kW είναι εξοπλισμένη με εξοπλισμό της Huawei, μπορούν να εξοικονομηθούν περίπου 1140 kWh ηλεκτρικής ενέργειας κάθε χρόνο.

• Αθόρυβη: Η μονάδα φόρτισης της Huawei είναι 9 dB πιο αθόρυβη από τον μέσο όρο αντίστοιχων προϊόντων του κλάδου. Όταν ανιχνεύει μειωμένες θερμοκρασίες, ο ανεμιστήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα για να μειώσει τον θόρυβο, καθιστώντας την κατάλληλη για περιοχές ευαίσθητες στον θόρυβο.

• Ευέλικτη: EMC κατηγορία Β (Class B) η μονάδα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία σε κατοικημένες περιοχές. Ταυτόχρονα, το μεγάλο εύρος τάσης του επιτρέπει τη φόρτιση διαφορετικών μοντέλων οχημάτων (τάσεις).

Η Huawei παρέχει επίσης ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων φόρτισης προσαρμοσμένες σε διάφορα σενάρια, μεταξύ των οποίων η οικιακή λύση all-in-one που συνδυάζει φωτοβολταϊκά, αποθήκευση ενέργειας και συσκευές φόρτισης.

Ο τομέας των μεταφορών παράγει περίπου το 25% των συνολικών εκπομπών άνθρακα στον κόσμο. Για να περιοριστεί αυτό, η ηλεκτροκίνηση είναι απαραίτητη. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας (IEA), οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων πλήρως ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων) παγκοσμίως έφτασαν τα 6,6 εκατομμύρια το 2021. Ταυτόχρονα, η ΕΕ έχει θέσει έναν φιλόδοξο στόχο μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050, επιδιώκοντας να διακόψει την παραγωγή οχημάτων ορυκτών καυσίμων έως το 2035.

Τα δίκτυα φόρτισης θα αποτελέσουν βασική υποδομή για να αποτελέσει η ηλεκτροκίνηση την κυρίαρχη τάση και να γίνει πιο προσιτή. Σε αυτό το πλαίσιο, οι χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων χρειάζονται καλύτερα δίκτυα φόρτισης, διαθέσιμα οπουδήποτε. Παράλληλα, οι χειριστές των εγκαταστάσεων φόρτισης αναζητούν τρόπους για την ομαλή σύνδεση των δικτύων φόρτισης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Χρειάζονται επίσης ασφαλή, αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα για να ελαχιστοποιήσουν το λειτουργικό κόστος του κύκλου ζωής των εγκαταστάσεων και να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Huawei Digital Power μοιράστηκε το όραμά της για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών ισχύος και ψηφιακών τεχνολογιών με σκοπό να παρέχει στους χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων μια καλύτερη εμπειρία φόρτισης. Επεσήμανε επίσης τη συμβολή της στη δημιουργία πιο οικολογικών και πιο αποτελεσματικών δικτύων φόρτισης που μπορούν να εξελιχθούν ομαλά στην επόμενη βαθμίδα, προτρέποντας την ταχύτερη υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης.Ο Peng Jianhua, Πρόεδρος της Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, δήλωσε: «Στην εκστρατεία μας για τη μείωση των εκπομπών στον τομέα των μεταφορών, η Huawei Digital Power ελπίζει να συνεργαστεί με άλλες εταιρίες του κλάδου και να προωθήσει την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων φόρτισης. Παρέχουμε βασικές τεχνολογίες, μονάδες και ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών, συστημάτων αποθήκευσης και φόρτισης για ένα καλύτερο, πιο πράσινο μέλλον».

Η Huawei Digital Power αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες ενσωματώνοντας ηλεκτρονικά ισχύος και ψηφιακές τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας bit για τη διαχείριση wat. Στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ οχημάτων, εγκαταστάσεων φόρτισης και δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας.

Σχετικά με τη Huawei Digital Power

H Huawei Digital Power Technologies Co, Ltd. (Huawei Digital Power για συντομία), ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2021 και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους προϊόντων και λύσεων ψηφιακής ενέργειας. Δεσμευόμαστε να ενσωματώσουμε ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες ηλεκτρονικών ισχύος, να αναπτύξουμε καθαρή ενέργεια και να επιτρέψουμε στην ψηφιοποίηση της ενέργειας να οδηγήσει την ενεργειακή επανάσταση σε ένα καλύτερο, πιο πράσινο μέλλον. Στον τομέα της παραγωγής καθαρής ενέργειας, συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας που βασίζονται κυρίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στον τομέα της ψηφιοποίησης της ενέργειας, κατασκευάζουμε ψηφιακά twins του ενεργειακού κόσμου, βελτιστοποιώντας την παραγωγή και χρήση ενέργειας. Στον τομέα των πράσινων υποδομών ΤΠΕ, συμβάλλουμε στην κατασκευή πράσινων, χαμηλών εκπομπών άνθρακα και έξυπνων data center και δικτύων επικοινωνιών. Στον τομέα των πράσινων μεταφορών, επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες οδήγησης και ασφάλειας των καταναλωτών στα ηλεκτρικά οχήματα, επιταχύνοντας την ηλεκτροκίνηση των μεταφορών. Με ολοκληρωμένες έξυπνες ενεργειακές λύσεις, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας με σκοπό την κατασκευή κτιρίων και πανεπιστημιουπόλεων με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, προωθώντας την αλλαγή σε πόλεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Με περίπου 6000 υπαλλήλους, η Huawei Digital Power εξυπηρετεί το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://e.huawei.com/gr/products/digital-power/solar ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Huawei.

Σχετικά με την EVS

Η EVS ιδρύθηκε το 1969 από την Παγκόσμια Ένωση Ηλεκτρικών Οχημάτων (WEVA) και το EVS35 φιλοξενείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την Ηλεκτροκίνηση (AVERE). Για περισσότερο από μισό αιώνα, έχει εξελιχθεί στο διεθνές γεγονός με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, τη δυναμική της αγοράς και τις μελλοντικές τάσεις.

Kοινοποίησέ το »

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Σχολιάστε