Με 36 χρόνια πείρα και εξειδίκευση, η εταιρεία Delatolas Energy, μαζί με την Brunata Δανίας εγγυάται, για το πλέον Σύγχρονο και Οικονομικό Σύστημα Αυτόνομης Θέρμανσης

Η Εξέλιξη στη Μέτρηση για αυτονομίες θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών

2.899 επισκέψεις στο άρθρο

Τεχνογνωσία & Τεχνολογία από την DELATOLAS ENERGY. Παγκόσμια Πρωτοπορία στην αυτόνομη θέρμανση για παλαιές πολυκατοικίες με τους νέους Μετρητές Μ8 της Brunata και με κεντρικό λέβητα συμπύκνωσης.

Παγκόσμια Πρωτοπορία στην αυτόνομη θέρμανση για παλοιές πολυκατοικίες με τους νέους Μετρητές Μ8 της Brunata και με κεντρικό λέβητα συμπύκνωσης, ο οποίος μαζί με θερμοστατικές κεφαλές και θερμιδομετρητές σε κάθε σώμα, εξασφαλίζει έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας.

Kοινοποίησε το »

 
Ο νέος μετρητής Μ8 της Brunata είναι ανεπηρέαστος από άλλες πηγές θερμότητος, έχει απόλυτη ακρίβεια μέσω ασύρματης μέτρησης εξωτερικά του κτιρίου και μας δίνει αναλυτική καταγραφή κατανάλωσης για κάθε θερμαντικό σώμα.
 
Μετρητής Θερμικής Ενέργειας Zelsius Brunata
H πολυετής εμπειρία της Delatolas Energy, εγγυάται ότι με την αλλαγή των ωρομετρητών στις υπάρχουσες κεντρικές θερμάνσεις, με ΝΕΟΥΣ Μετρητές Θερμικής Ενέγρειας Brunata, εξοικονομούμε έως 25% της ενέργειας.
 
Με 36 χρόνια πείρα και εξειδίκευση, η εταιρεία Delatolas Energy, μαζί με την Brunata Δανίας εγγυάται,
για το πλέον Σύγχρονο και Οικονομικό Σύστημα Αυτόνομης Θέρμανσης για Παλαιές Πολυκατοικίες.

 
TEXNOΛΟΓΙΑ BRUNATA (ΔΑΝΙΑΣ) - TEXNOΓΝΩΣΙΑ DELATOLAS ENERGY, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ BRUNATA (ΔΑΝΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
O συνδυασμός που εγγυάται το οικονομικότερο σύστημα πραγματικής Αυτονομίας Θέρμανσης σε παλαιές πολυκατοικίες με κεντρικό λέβητα συμπύκνωσης ή ατομικό λέβητα, αυτονομία σε κάθε διαμέρισμα και ανεξάρτητη λειτουργία σε κάθε θερμαντικό σώμα.
 
Προγραμματίστε με την  Delatolas Energy το πιο Κερδοφόρο σας Ραντεβού!
 
Μια ημίωρη περίπου επικοινωνία με τον Λευτέρη Δελατόλα, (210 261 9074 & 693 239 7931), είναι αρκετή να σας εμπλουτίσει με σημαντικές πληροφορίες από την 35ετή τεχνογνωσία μας στον τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας από την Αυτόνομη Θέρμανση Κεντρικής ή Ατομικής εγκατάστασης.
 
Οι πολύτιμες αυτές πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας εγγυηθούν την πλέον ορθή απόφαση για το ενεργειακό μέλλον του διαμερίσματός σας, αλλά και γενικώς του κτιρίου.

 

Αποδοτικές λύσεις Θέρμανσης που εξοικονομούν στο φουλ !
Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Ελευθέριο  Δελατόλα,  Sales Manager της DelatolasEnergy . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.


Από το 1985, η Delatolas Energy είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.Από το 1985, η Delatolas Energy είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.

 

Kοινοποίησε το »