Μιλάμε με τον Κύριο Ελευθέριο Δελατόλα, Sales Manager της DelatolasEnergy

Αποδοτικές λύσεις Θέρμανσης που εξοικονομούν στο φουλ !

3.260 επισκέψεις στο άρθρο

Στόχος της εταιρείας DelatolasEnergy η ικανοποίηση του πελάτη και η απλοποίηση της χρήσης της θέρμανσης. Η εξοικονόμηση ενέργειας δε γίνεται με τη στέρησή της αλλά με τη σωστή λειτουργία και διαχείρισή της. Μιλάμε με τον Κύριο Ελευθέριο Δελατόλα, Sales Manager της DelatolasEnergy

Ειδική θεματολογίαδιαγωνισμοί, δώρα για τους αναγνώστες μας μα και αλληλεπίδραση με εταιρείες και στελέχη που πρωταγωνιστούν σε διάφορους κλάδους της αγοράς Εξοικονόμησης και Ενέργειας στην Ελλάδα. Όλα με αφορμή την επέτειο του 4green.gr το οποίο “εντός ολίγου” συμπληρώνει 10 χρόνια στην δημοσιογραφική κάλυψη μιάς σημαντικής αγοράς (τόσο για την ελληνική οικονομία, όσο και για κάθε πολίτη που ψάχνει λύσεις εξοικονόμησης στην καθημερινότητα του είτε στο σπίτι-είτε στο γραφείο) !

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Ελευθέριο  Δελατόλα,  Sales Manager της DelatolasEnergy . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.
 
Από το 1985, η DelatolasEnergy είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.  Διαθέτουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Βrunata στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι η συνεχείς προώθηση των προϊόντων,  με ταυτόχρονη ολοκληρωμένη  ενημέρωση με πραγματικά στοιχεία κατανάλωσης .

Μας  τονίζουν ορθά  πως η εξοικονόμηση ενέργειας δε γίνεται με τη στέρησή της αλλά με τη σωστή λειτουργία και διαχείρισή της. Η πιο φθηνή θέρμανση είναι αυτή που εξοικονομούμε, και είναι απίστευτα πολλή!
 
 
Aς δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε.

 
Ποιοι και πως καθόρισαν το που βρίσκεται σήμερα η εταιρεία ;
Αρχικά η ιστορία  της DelatolasEnergy ξεκινάει από  το 1985 με την πάροδο των  χρόνων έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της εξοικονόμησης ενέργειας και της κατανομής κόστους θέρμανσης σε κτίρια. Επίσης, σε συνεργασία με την εταιρεία Brunata, η οποία από τις αρχές του 20ου αιώνα επένδυσε στην έρευνα και στην καινοτομία γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο των μετρήσεων και της κατανομής θέρμανσης, συνεχώς βελτιώνουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας.
Τώρα σχετικά με το τι καθόρισε την πορεία της εταιρείας, θα έλεγα ότι κυρίως ήταν και είναι οι πελάτες με την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας.
Αυτό το γεγονός  έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να διαμορφωθεί η  εταιρεία DelatolasEnergy.
 
 
Πως εξελίχθηκε η αγορά, μα και η ζήτηση για αυτονομία θέρμανσης, στις μέρες μας;
Το σημαντικότερο σημείο καμπής ήταν η στιγμή όπου υπήρξε ραγδαία αύξηση στην  τιμή του πετρελαίου και αυτό είχε ως αντίκτυπο όλοι να προσπαθούν να βρουν έναν οικονομικό τρόπο για να θερμανθούν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό η είσοδος της αυτόνομης θέρμανσης στην αγορά, ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια , είχε αρκετά ενθαρρυντικά αποτελέσματα τόσο στην εξοικονόμηση όσο και στην οικονομική και χωρίς στέρηση θέρμανση.
 
 
Ποιό ( ή ποια) είναι το κοινό στο  οποίο απευθύνονται οι υπηρεσίες σας ( B2B2C);
Οι παροχές μας απευθύνονται είτε απευθείας σε επίπεδο πολυκατοικίας είτε έμμεσα μέσω ειδικευμένων συνεργατών. Το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Βrunata στην Ελλάδα και σκοπός μας είναι η συνεχείς προώθηση των προϊόντων αλλά με ταυτόχρονη ολοκληρωμένη  ενημέρωση με πραγματικά στοιχεία κατανάλωσης σε επίπεδο σεμιναρίων από  την εταιρία μας.
 
Πόσο καλά «διαβασμένο» είναι το κοινό-πελάτες στις μέρες μας;
Δυστυχώς, ακόμα στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη γνώσης όσον αφορά την
πραγματική έννοια της αυτόνομης θέρμανσης και τα αποτελέσματα της.
Προσπαθούμε όμως καθημερινά να έρθουμε σε επαφή και να ενημερώσουμε το κοινό-πελάτες με κάθε μέσο με πραγματικά αποτελέσματα από κτίρια που διαχειριζόμαστε.
 
Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας όσον αφορά “sales” και “aftersales” υπηρεσίες σας ;
Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η απλοποίηση της χρήσης της θέρμανσης. Με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της συνεργασίας Brunata-Delatolas Energy, παρέχουμε αναλυτικό λογαριασμό της κατανάλωσης θέρμανσης  έτσι ώστε οι πελάτες να βλέπουν αναλυτικά τη χρέωση- κατανάλωση και με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομούν και να διαχειρίζονται την  θέρμανση όπως ακριβώς θέλουν  και με ακρίβεια. 
 
Ποιες τεχνικές και προϊόντα-υλικά που χρησιμοποιείται  δημιουργούν ικανοποίηση στον πελάτη;
Με την βοήθεια του θερμιδομετρητή αλλά και της θερμοστατικής κεφαλής παρέχουμε τη δυνατότητα στο κάθε διαμέρισμα  24 ώρες να μπορούν  να ελέγχουν τη θερμοκρασία του κάθε σώματος ξεχωριστά και κατά συνέπεια  να απολαμβάνουν τη μέγιστη θέρμανση σε χώρους που  χρησιμοποιούν, χωρίς  να χρειάζεται να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια σε κλειστά ή μη χρηστικά δωμάτια. 
 
Τι πιστοποιείται και τι καλύπτεται από την εγγύηση;
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση και είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και ISO 14001.
 
Ποια είναι τα «στοιχήματα της χρονιάς» ;
Αρχικά ο στόχος που αφορά γενικότερα τον κλάδο είναι να υπάρξει μια σωστή και θετική πορεία στο ζήτημα της αυτονομίας θέρμανσης αλλά παράλληλα όλο και περισσότεροι να ασχοληθούν ενεργά με την ενημέρωση και προώθηση των προϊόντων υποστήριξης αυτονομίας.
 
Ο προσωπικός στόχος σαν εταιρεία DelatolasEnergy είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με την καλή υποστήριξη και ενημέρωση του κόσμου τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική αγορά, με σκοπό να μεταδώσουμε στο ευρύ περιβάλλον το σημαντικό μήνυμα ότι η εξοικονόμηση ενέργειας δε γίνεται με τη στέρησή της αλλά με τη σωστή λειτουργία και διαχείρισή της. Η πιο φθηνή θέρμανση είναι αυτή που εξοικονομείτε, και είναι απίστευτα πολλή.
 
Με αφορμή τα 10 χρόνια  Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και  4green.gr.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία, να συνεχίσει το έργο και την προσπάθεια που παράγει  την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα εξοικονόμησης και πράσινης ενέργειας. Επιπλέον, θα ήταν χαρά μας να σας παρέχουμε στοιχεία από πραγματικά αποτελέσματα κτηρίων που  προκύπτουν μέσα από τις μετρήσεις ώστε να υπάρξουν καλύτερες προτάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων.