Η Cocoon Ecoclima σας παρέχει οικονομικές, συμφέρουσες και αποδοτικές προτάσεις σχεδιασμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Φωτοβολταϊκά πλαίσια CSUNPOWER από την Cocoon Ecoclima

2.020 επισκέψεις στο άρθρο

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια CSUNPOWER CSP18-72HT-540W έχουν 25 χρόνια εγγύηση ισχύος και 12 χρόνια εγγύηση υλικού και καλής λειτουργίας.

Η CSUNPOWER, κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών πλαισίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού παγκοσμίως, έχει ως σκοπό την παραγωγή προϊόντων τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή αποδοτικότητα και αντοχή. Όλα τα προϊόντα της CSUNPOWER κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές της διεθνούς αγοράς επιτυγχάνοντας έτσι μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες παροχής φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Kοινοποίησε το »

 
Η εταιρία Cocoon Ecoclima, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005 και προσφέρει μεγάλη ποικιλία φωτοβολταϊκών πλαισίων, είναι επίσημος αντιπρόσωπος της CSUNPOWER στην Ελλάδα. Σας παρουσιάζουμε τα νέα μονοκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 540W, τα οποία προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία και πληθώρα πλεονεκτημάτων. Χρησιμοποιούν εξαιρετικά αποδοτικά κύτταρα 10BB PERC 182 x 182mm σε συνδυασμό με την τεχνολογία half-cut με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται:
 
  • υψηλότερη απόδοση ισχύος με χαμηλότερο συντελεστή θερμοκρασίας λειτουργίας
  • καλύτερη απόδοση θερμοκρασίας σε ζεστές καιρικές συνθήκες και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • μειωμένη επίδραση σκίασης στην παραγωγή ενέργειας
  • εξαιρετική απόδοση anti-PID για εγγύηση ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • μείωση του ρίσκου θερμών κηλίδων (hot spot) λόγω του βελτιωμένου σχεδιασμού των πλαισίων και του χαμηλότερου ρεύματος λειτουργίας
  • περιορισμός στον κίνδυνο ρωγμών με τη βοήθεια σχεδιασμού ηλιακών κυψελών MBB 
 
Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια CSUNPOWER CSP18-72HT-540W έχουν 25 χρόνια εγγύηση ισχύος και 12 χρόνια εγγύηση υλικού και καλής λειτουργίας.
 
Cocoon Ecoclima
Δημαράκη 20 - Βοτανικός - 11855 – Αθήνα
ΤΗΛ: 211 7109 382-3  
E-mail: [email protected] - Web: www.cocoon.gr

Kοινοποίησε το »