Δες πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο όταν κάνεις τις εξωτερικές σου δουλειές.

Δες πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο όταν κάνεις τις εξωτερικές σου δουλειές.

Φορτιστές e-Cars παντού! Υπηρεσία για ανάγκες που μεγαλώνουν!

1.983 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Όλο το πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης και της αγοράς της μετασχηματίζεται γοργά και στο χώρο των επιχειρήσεων για να μπορείς να φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο παντού, όπου και αν βρεθείς!

Μεγάλα ονόματα, ισχυρά διεθνώς Brands και μικρότεροι παίκτες (με προηγμένα συστήματα φόρτισης) κατανοούν τις σύγχρονες ανάγκες και δραστηριοποιούνται δυναμικά στην ελληνική αγορά προσφέροντας λύσεις, διεκδικώντας μερίδια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θα φορτίζεις το e-car σου παντού, σε parking, πρατήρια, ΚΤΕΟ, ως και γυμναστήρια!
  • Το ενδιαφέρον για αυτονομία & φόρτιση μεγαλώνει
  • Επιχειρήσεις διαθέτουν ήδη φορτιστές, ως added value υπηρεσία
  • Η Schneider Electric ξεχωρίζει με την EVlink λύση (και πληθώρα εφαρμογών)
Επαγγελματικές λύσεις ταχείας φόρτισης παντού!

Ήδη οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκή άνοδο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα (διάβασε περισσότερα εδώ). Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον και η ανάγκη για τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στις επιχειρήσεις αυξάνει μέρα τη μέρα.

Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είτε εργαζόμενους, είτε πελάτες που παραμένουν για πιο μεγάλο διάστημα σε ένα σημείο, όπως ο χώρος εργασίας (parking), ένα ξενοδοχείο σε περίοδο διακοπών, σε εμπορικά κέντρακαι επιχειρήσεις όπως πρατήρια ή ΚΤΕΟ, αλλά και οπουδήποτε αλλού, υπάρχει πλέον η λύση των φορτιστών ταχείας φόρτισης.

Η Ελλάδα δίνει κίνητρα στους ιδιώτες για εγκατάσταση φορτιστών!

Πρόσφατα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε κτίρια και κοινόχρηστους χώρους.

Δεν είναι τυχαίο ό,τι οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να εκτοξευθούν τους επόμενους 12 μήνες, σύμφωναμε την τελευταία έκδοση της έρευνας EY MobilityConsumerIndex (MCI), με συμμετοχή περισσότερων από 9.000 καταναλωτών από 13 χώρες (διάβασε περισσότερα εδώ). Η αυτοκίνηση ανακάμπτει και η φόρτιση βρίσκεται στο επίκεντρο.

2 επαγγελματικές λύσεις για ανοιχτούς χώρους από 2 δυνατά Brands φορτιστών!

Η ομάδα του 4green.gr εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε ανοιχτούς χώρους, όπως parking, πρατήρια, ΚΤΕΟ, από 2 πολύ δυνατά brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως. Η πρώτη πρόταση έρχεται από τη Blink με σταθμούς φόρτισης (AC) Mode 3 και η δεύτερη πρόταση από τη Schneider Electricμε την EVlink Parking λύση. Πάμε να δούμε το τι ακριβώς σου προσφέρουν.

EVlink της Schneider Electric, εύκολοι στη χρήση, ανθεκτικοί, με πληθώρα εφαρμογών!

Σταθμός φόρτισης EVlinkParking για ανοιχτούς χώρους από την Schneider Electric.

Σταθμός φόρτισης EVlinkParking για ανοιχτούς χώρους από την Schneider Electric.

    Η Schneider Electric δίνει τις EVlink λύσεις για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε parking για κάθε είδους εγκαταστάσεις στάθμευσης, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ, επαγγελματικούς στόλους, δημοτικές εγκαταστάσεις και αλλού. Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων EVlink είναι ιδιαίτερα εύκολοι στη χρήση, ανθεκτικοί, έξυπνοι και καλύπτουν πληθώρα εφαρμογών.

    Τι σου προσφέρει

    Πρόκειται για μια πλήρη σειρά που καλύπτει το σύνολο της αγοράς κλειστών χώρων στάθμευσης: parking στόλων οχημάτων, parking ιδιωτικών εταιρειών,  parking εμπορικών κέντρων, parking κατοικιών. Αυτή η προσφορά είναι αποκλειστική για λειτουργία φόρτισης Τύπος 3 (IEC 61851)

    Το EVlinkParking (για parking) αποτελείται από 2 τύπους προϊόντων:

    - Επιδαπέδιο τύπο
    - Επίτοιχο τύπο

    Έχετε την επιλογή να παράσχετε ελεύθερη πρόσβαση σε χρήστες στο σταθμό ή να περιορίζετε την πρόσβαση στη φόρτιση με έλεγχο RFID. Έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε EVSE σε αυτόνομη διαμόρφωση ή να διαμορφώσετε υποδομή με διαφορετικές, συντονισμένες θέσεις φόρτισης. Οι λύσεις διαχείρισης ενέργειας και επίβλεψης που προσφέρει (υπηρεσίες διαχείρισης EVlink) έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν στη διαχείριση ενός σταθμού με πολλές θέσεις φόρτισης ή/και πολλούς σταθμούς.

    Μπορείτε να επιλέξετε να διαμορφώσετε τη λύση σας με:

    • διαθεσιμότητα για 2 επίπεδα ισχύoς
    • 2 τύπων πρίζες
    • αναγνώριση με έλεγχο RFID ή όχι
    • στεγανότητα από καιρικές συνθήκες
    • στιβαρή κατασκευή
    • διαχείριση της ενέργειας και επίβλεψη
    • παρελκόμενα : υποδοχή καλωδίου, κάλυμμα προστασίας καλωδίου

    Blink AC Mode 3 με 2 πρίζες, ταχύτατη φόρτιση!

    Σταθμός φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3 για ανοιχτούς χώρους από την Blink.

    Σταθμός φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3 για ανοιχτούς χώρους από την Blink.

      Η Blink διαθέτει σταθμούς φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) Mode 3, 44kW (400V, 50Hz). Πρόκειται για ταχυφορτιστές οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με δύο πρίζες φόρτισης – 22kW Type 2 η κάθε μία – παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα να φορτίζουν ταυτόχρονα δύο ηλεκτρικά οχήματα.

      Οι σταθμοί φόρτισης Mode 3 αποτελούν ιδανική λύση για τοποθέτηση σε εμπορικούς χώρους, κτήρια γραφείων, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις κλπ.

      Τι σου προσφέρει

      Εντός των πόλεων, όπως σε εμπορικά κέντρα, χώρους εργασίας, χώρους στάθμευσης, κ.λπ. οι πελάτες/οδηγοί επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή, μια ανάγκη που εξυπηρετείται ιδανικά από τους φορτιστές τύπου Mode 3.

      Αν είστε ιδιοκτήτης Στόλου Οχημάτων, μπορείτε να:

      • Μειώσετε δραστικά τα έξοδα συντήρησης των οχημάτων σας, εφόσον ο στόλος σας είναι ιδιόκτητος
      • Μειώσετε δραστικά τα έξοδα κίνησης των οχημάτων σας
      • Αντλήσετε πόρους από εταιρικά κονδύλια εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, ειδικά στην περίπτωση της αντικατάστασης συμβατικών οχημάτων με ηλεκτροκίνητα, τα οποία φορτίζουν αποκλειστικά με πράσινο ρεύμα

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »