Όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα», θα τεθεί στο τραπέζι το θέμα αποζημίωσης των νοικοκυριών.

Όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα», θα τεθεί στο τραπέζι το θέμα αποζημίωσης των νοικοκυριών.

Έρχεται αποζημίωση για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα!

1.452 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ορθάνοιχτη πόρτα για αποζημίωση των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», άφησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σκρέκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, σημείωσε ό,τι «όταν ολοκληρωθούν οι αποκαταστάσεις, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι για να δούμε τι πρέπει να γίνει», απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα καταβληθεί αποζημίωση στα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση των βλαβών!

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου του ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης (διάβασε περισσότερα εδώ). Ειδικότερα, τόνισε ό,τι σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκατασταθεί το 95% των βλαβών στις γραμμές μέσης τάσης και μέχρι το μεσημέρι θα είχε ολοκληρωθεί η αποκατάσταση και στις υπόλοιπες.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου γιατί μπορεί να είχαμε 200.000 παροχές εκτός ηλεκτροδότησης πριν 36 ώρες και να έχουν πέσει τώρα περίπου στις 5.000, αλλά αυτοί έχουν υποστεί τεράστια ταλαιπωρία», υπογράμμισε ο κ. Σκρέκας, όπως διαβάζουμε στο energypress.gr. Την ίδια στιγμή, είπε ό,τι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, γνωρίζοντας ό,τι η κακοκαιρία θα είναι σφοδρή, είχαν λάβει θέσεις εγκαίρως και κατάφεραν να ηλεκτροδοτήσουν το 50% των παροχών τις 10 πρώτες ώρες.

Που πέφτει το βάρος για αποκατάσταση των βλαβών

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, το κέντρο βάρους για την αποκατάσταση των βλαβών, έχει δοθεί στην Ανατολική Αττική, τα Μεσόγεια, Μαραθώνα και Πικέρμι, όπου και καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

«Ζητάμε και παρακαλούμε πάλι τους πολίτες αν βλέπουν ότι ο γείτονάς τους έχει ηλεκτρική ενέργεια και το δικό τους σπίτι δεν έχει, να πάρουν πάλι τηλέφωνο, να ξαναδηλώσουν τη βλάβη, γιατί μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα στη δική τους παροχή ή στην παροχή χαμηλής τάσης».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »