Τεράστια προσπάθεια αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Τεράστια προσπάθεια αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Αγώνας δρόμου του ΔΕΔΔΗΕ για να επανέλθει ως το βράδυ το ρεύμα!

1.447 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Επί ποδός βρίσκεται όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» στο δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού, σημειώνει ό,τι διαθέτει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αξίζει να σημειωθεί ό,τι ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του energypress.gr, εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή, αλλά να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, ο οποίος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, έκανε λόγο για περισσότερες από 5.000 βλάβες. Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε ό,τι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι τεχνικοί ήταν ό,τι δεν μπορούσαν καν να προσεγγίσουν τα σημεία, όπου και υπήρχαν οι βλάβες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »