Θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο το πρόγραμμα επιδότησης για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο το πρόγραμμα επιδότησης για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Επιδότηση για ρεύμα & φυσικό αέριο τον Φεβρουάριο!

1690 επισκέψεις στο άρθρο

Επεκτείνεται και για τον Φεβρουάριο η επιδότηση για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για επέκταση των μέτρων στήριξης για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο (διάβασε περισσότερα εδώ), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης.

Κοινοποίησέ το »


Ο κ. Σταϊκούρας, ανακοίνωσε ό,τι το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη στήριξη του εισοδήματος των πολιτών, έδωσε τον Ιανουάριο 400 εκατομμύρια ευρώ, όπως διαβάζουμε στο energypress.gr, για την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

«Επειδή υπάρχει αυτή η κρίση, καλύπτουμε ένα κομμάτι της αύξησης του κόστους στο ενεργειακό πεδίο και αυτό θα το κάνουμε και τον Φεβρουάριο και για όσο χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ό,τι αυτό το ποσό μπορεί να μην καλύψει το σύνολο της αύξησης του κόστους της ενέργειας, αλλά ένα μέρος της.
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr