Οι προμηθευτές της ΤRITEC

Φ/B πλαίσια & Inverter υψηλών προδιαγραφών

8.063 επισκέψεις στο άρθρο

Η TRITEC είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας, πραγματοποιεί περισσότερα από 5.000 ηλιακά έργα κάθε χρόνο με περίπου 1.500 συνεργάτες εγκατάστασης.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η TRITEC εξειδικεύτηκε στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα. Η ελβετική εταιρεία λειτουργεί παγκοσμίως ως διανομέας συστημάτων και ολοκληρωτής συστημάτων για μικρές και μεγάλες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Η TRITEC πραγματοποιεί περισσότερα από 5.000 ηλιακά έργα κάθε χρόνο με περίπου 1.500 συνεργάτες εγκατάστασης.

Σχεδόν όλες οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις παρουσιάζουν το αργότερο μετά από δύο έτη κάποια δυσλειτουργία ή ανάγκη αναβάθμισης. Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα είναι ο επηρεασμός σχεδόν όλων των εγκατεστημένων πλαισίων από το φαινόμενο PID, με αποτέλεσμα μην αποδίδουν την αναμενόμενη ενέργεια. Πότε και πως μπορούμε να επιδιορθώσουμε αυτές τις βλάβες; Η καλύτερη περίοδος είναι ο χειμώνας, έτσι ώστε το φωτοβολταϊκό σύστημα να είναι έτοιμο όταν ο ήλιος κάνει για τα καλά την εμφάνισή του. Όσο για τον τρόπο, η πιστοποιημένη λύση είναι μία και λέγεται PIDbox!

Τα ονόματα των προμηθευτών της Tritec είναι η απόδειξη για την άριστη δουλειά την επιχείρησης. 

Πλαισια/Modules                         Εναλλακτες/Inverters
1. Canadian Solar                           1. Kaco
2. JA Solar                                     2. SMA
3. REC                                           3. Fronius
4. LG                                             4. Kostal
5. Panasonic
 
Τι κάνει το iLUMEN PID Mini Box
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σωστής λειτουργίας και υψηλής παραγωγικότητας των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, ο έλεγχος αύξησης της απόδοσης του φωτοβολταϊκού συστήματος και η βελτιστοποίηση των πλαισίων είναι ένα απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι των διαδικασιών συντήρησης και της επενδυτικής υπεραξίας της κάθε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, μεγάλης ή μικρής. Αυτό μπορεί να συμβεί με τη χρήση των iLUMEN PID Mini Boxes.

Το διαγνωστικό όργανο μέτρησης TRI-KA, είναι ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος για να ελέγξετε την παραγωγικότητα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Γιατί η συσκευή είναι μοναδική 
Ο πελάτης επενδύει στα σταθερά έσοδα της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης και απαιτεί, επομένως, να γνωρίζει ανα πάσα στιγμή την αποδοτικότητα του συστήματός του. Μερική σκίαση, φύλλα, βρύα, βρωμιά, σπασίματα, περιττώματα πουλιών κ.α. είναι ορισμένα από τα προβλήματα που επιδρούν αρνητικά στο φωτοβολταϊκό σύστημα. Επίσης, άλλα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν ανάγονται στην έλλειψη σωστής καλωδίωσης και απώλειας της απόδοσης των πλαίσιων πέρα από τις προσδιορισμένες προδιαγραφές του κατασκευαστή. Όλα αυτά τα ζητήματα έρχεται να λύσει η συγκεκριμένη συσκευή. Το TRI-KA μπορεί να ανιχνεύσει μια τέτοια πιθανή ζημιά-απώλεια απόδοσης των φωτοβολταϊκών πλαισίων και επομένως, να δώσει ένα έγκυρο αποτέλεσμα για την ενεργή κατάσταση του συστήματος. Έτσι, μπορεί εύκολα να εντοπίσει και να διορθώσει το καθετί, μέσω της ταχείας ανάλυσης σφαλμάτων με την μέτρηση της καμπύλης STC/IV. 

Τα οφέλη του TRI-KA
• Εύκολη διάγνωση των λαθών και των ελαττωμάτων σε φωτοβολταϊκά συστήματα
• Υποστήριξη για την εξακρίβωση της βέλτιστης θέσης για φωτοβολταϊκά συστήματα
• Σύγκριση αποδόσεων σε βάθος χρόνου
• Ανίχνευσης σφαλμάτων σε επίπεδο ανά string και ανά πάνελ
• Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου 
• Έγκαιρη διάγνωση λαθών
• Φιλικό προς το χρήστη οθόνη: Απλή διαχείριση των δεδομένων και μέσω του υπολογιστή σας. 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΤRITEC πατήστε εδώ.
E-mail: [email protected]Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949122800