Η Europa συνεχίζει το έργο της κοινωνικής της προσφοράς για ένα κόσμο καλύτερο με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η Europa συνεχίζει το έργο της κοινωνικής της προσφοράς για ένα κόσμο καλύτερο με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

EUROPA Cares: Στο πλευρό των σωμάτων πυρόσβεσης και πυροπροστασίας και των τοπικών κοινωνιών

Διαβάστηκε από 1037 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/10/2021

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές ανά την Ελλάδα, έφεραν στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά την ανάγκη για στήριξη των φορέων κατάσβεσης και πρόληψης των πυρκαγιών. Παράλληλα, δημιούργησαν την ανάγκη για στήριξη των κοινωνιών που επλήγησαν.

Σχολιάστε

Ήδη στο επίπεδο φορέων κατάσβεσης και πρόληψης των πυρκαγιών η Europa έχει πραγματοποιήσει μεγάλες χορηγίες σε πυροσβεστικούς φορείς και φορείς πρόληψης όπως ο Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (ΣΕΑΔ), ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου Αττικής και ο 6ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών. Οι χορηγίες αφορούν σε επιχειρησιακά είδη (αντιπυρικές στολές προστασίας και εξοπλισμό επικοινωνίας).

Kοινοποίησε το »


Η Europa βρίσκεται σε επικοινωνία και με άλλους πυροσβεστικούς φορείς και αναμένεται να πραγματοποιήσει και εκεί αντίστοιχες χορηγίες. Στόχος να μας βρει το 2022 καλύτερα προετοιμασμένους σε όλα τα επίπεδα!

Παράλληλα κατόπιν αιτήματος του 4ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού, που όλη τη καλοκαιρινή περίοδο συμμετέχει ενεργά στις δράσεις δασοπυρόσβεσης, η Europa παρέδωσε μια πέργκολα τελευταίου τύπου του συστήματος EUROPA Pergola στον χώρο αναμονής των στελεχών της μονάδας για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία κατά την θερινή περίοδο.

Σε προσωπικό επίπεδο η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa κα Ανούς Τζιρακιάν, επιδίωξε να στρέψει το ενδιαφέρον της εταιρείας σε αυτό τον τομέα με σκοπό εμπράκτως να τιμήσει όλους εκείνους που δίνουν τον αγώνα για την προστασία όλων μας

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αγία ¶ννα Ευβοίας, η Europa έχει πραγματοποιήσει χορηγία προς αποκατάσταση / αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων και του περιβάλλοντα χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας ¶ννας.

Η Europa ήδη από το 2018 έχει συντάξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) με τίτλο “EUROPA CARES: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα «αγκαλιάζει» ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν κάθε πτυχή δραστηριότητας, τόσο της εταιρείας όσο και των ενδιαφερόμενων μερών της.

Στο στρατηγικό επίπεδο η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, με συνέπεια, μια σειρά δράσεων, που στο σύνολο τους συνθέτουν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Η EUROPA, υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ακόλουθος της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (Ευρωπαϊκό Πράσινο New Deal), ενστερνίζεται το φιλόδοξο αλλά και ρεαλιστικό στόχο να γίνει η Ευρώπη κλιματικά ουδέτερη έως το 2050 και φροντίζει να επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η εταιρεία συνεχίζει με θέρμη, στη προσπάθειά της να κάνουμε το κόσμο μας καλύτερο, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα για τη Europa: https://www.profil.gr/index.php/gr/
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε