Ο ανεμιστήρας οροφής είναι μία πολύ καλή λύση αν δεν αντέχεις το κλιματιστικό, είτε για λόγους υγείας, είτε για λόγους οικονομίας. Δες 1 VIDEO.

Ο ανεμιστήρας οροφής είναι μία πολύ καλή λύση αν δεν αντέχεις το κλιματιστικό, είτε για λόγους υγείας, είτε για λόγους οικονομίας. Δες 1 VIDEO.

Αξίζει ο ανεμιστήρας οροφής; Κάνει δουλειά;

3.760 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Φυσικός τρόπος δροσιάς, ιδανική λύση για άτομα με αλλεργίες και μικρά παιδιά. Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα, εξοικονομείς χώρο. Προσιτό κόστος αγοράς, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, δεν «ζητά» για συντήρηση. Χρήσιμος & το χειμώνα (διαχέει ομοιόμορφα τον αέρα σε όλο το χώρο).

Τα σύγχρονα κλιματιστικά έχουν όλη την τεχνολογική εξέλιξη πάνω τους για άνεση, αλλά και υγιεινή λειτουργία. Τι γίνεται όμως αν κάποιος δεν αντέχει ένα κλιματιστικό, είτε για λόγους υγείας, είτε γιατί θέλει περισσότερη οικονομία στο ρεύμα; Ο ανεμιστήρας οροφής είναι μία αξιόπιστη λύση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ανεμιστήρας οροφής, αξιόπιστη λύση & οικονομία στο ρεύμα!
  • Φυσικός τρόπος δροσιάς, ιδανική λύση για άτομα με αλλεργίες & μικρά παιδιά
  • Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα, εξοικονομείς & χώρο (μπαίνει στο ταβάνι)
  • Προσιτό κόστος αγοράς, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, δεν «ζητά» για συντήρηση
  • Χρήσιμος & το χειμώνα (διαχέει ομοιόμορφα τον αέρα σε όλο το χώρο)
Το καλοκαιράκι είναι εδώ, η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά, αλλά εσύ ψάχνεις για μία λύση δροσιάς, χωρίς αυτή να εμπεριέχει μέσα της τη λέξη κλιματιστικό (όσο σύγχρονο και εξελιγμένο και αν είναι). Υπάρχει λύση και είναι ο ανεμιστήρας οροφής!

Οι ανεμιστήρες οροφής έχουν μικρό κόστος αγοράς και είναι μία ιδανική λύση για ανάσα δροσιάς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κλιματιστικό. Κατά τη λειτουργία τους διευκολύνουν την ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα μέσα στο χώρο και κατά συνέπεια προσφέρουν στον χρήστη το αίσθημα της δροσιάς.

Αναμφίβολα, είναι πολύ πιο οικονομική λύση από άλλες μεθόδους δροσισμού-κλιματισμού, τόσο ως προς την απόκτησή τους, μα και ως προς τη λειτουργία τους (καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα).
Πώς εξοικονομείς ενέργεια!

Οι ανεμιστήρες οροφής μπορούν να προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το μέγεθος (κατάλληλο για το δικό μας χώρο). Αν επιλέξουμε μικρότερο, τότε ο ανεμιστήρας θα χρειαστεί να λειτουργεί σε πιο υψηλή ταχύτητα για να πετύχεις τη δροσιά που θέλεις. Θα έχεις δροσιά δηλαδή, αλλά θα έχεις καταναλώσει πιο πολύ ρεύμα.

Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός ανεμιστήρα οροφής!

Ο ανεμιστήρας οροφής είναι ένας φυσικός τρόπος αερισμού του δωματίου που δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αυτό σημαίνει ό,τι είναι μία ιδανική λύση για άτομα με αλλεργίες. Για παράδειγμα ένας άνθρωπος που υποφέρει από ιγμορίτιδα, πολύ δύσκολα θα σταθεί σε ένα χώρο με κλιματιστικό. Είναι επίσης μία εξαιρετική λύση αν υπάρχουν παιδιά στο χώρο.

Το κόστος αγοράς ενός ανεμιστήρα οροφής είναι προσιτό για όλους, ενώ παράλληλα δεν ανησυχείς για το κόστος συντήρησης, καθώς αυτό είναι πολύ χαμηλό. Την ίδια στιγμή, εξοικονομείς χώρο, αφού τον τοποθετείς στο ταβάνι. Το καλοκαίρι λειτουργούν και ως εντομοαπωθητικό, καθώς ο αέρας στέλνει μακριά τα συμπαθή κουνούπια. Οι νέοι ανεμιστήρες οροφής έχουν και φως, άρα έχεις και μία εναλλακτική πηγή φωτισμούς.

Τέλος, ένας ανεμιστήρας μπορεί να είναι χρήσιμος και το χειμώνα, καθώς ανάλογα με αυτόν που θα επιλέξεις, μπορείς να έχεις και την περίφημη αντίστροφη λειτουργία που διαχέει ομοιόμορφα τον αέρα και καλύπτει οποιαδήποτε ψυχρά σημεία του χώρου.

Δες 1 video και θα καταλάβεις πόσο αποδοτική & οικονομική λύση είναι ένας ανεμιστήρας οροφής!


Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »