Danfoss Dynamic Valve: μια απλή λύση σε μια καθημερινή πρόκληση

1.760 επισκέψεις στο άρθρο

Στην THERMOVENT θα βρείτε τα άριστα συστήματα Danfoss.

Το Danfoss Dynamic Valve ™ είναι μια καινοτόμος βαλβίδα καλοριφέρ 2 σε 1. Συνδυάζει θερμοστατική βαλβίδα και ελεγκτή διαφορικής πίεσης για ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας και αυτόματη υδραυλική εξισορρόπηση σε ένα μόνο προϊόν.
Ο ενσωματωμένος ελεγκτής διαφορικής πίεσης εξαλείφει τις διακυμάνσεις πίεσης σε ένα δισωλήνιο σύστημα. Χρησιμοποιώντας το Dynamic Valve ™, δημιουργείται ένα τέλεια ελεγχόμενο και αυτόματο σύστημα θερμικής ισορροπίας.

Για μελετητές
Το Dynamic Valve ™ είναι καλά νέα για όλους όσοι ασχολούνται με το σχεδιασμό δισωλήνιων συστημάτων θέρμανσης. Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της αυτόματης υδραυλικής εξισορρόπησης σε συνδυασμό με τον βέλτιστο έλεγχο θερμοκρασίας.

Για εγκαταστάτες
Με την εγκατάσταση των βαλβίδων αποκτάτε συγχρόνως αυτόματη εξισορρόπηση. Για να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα σωστά, οι βαλβίδες πρέπει απλά να ρυθμιστούν στη μέγιστη ροή σε κάθε θερμαντικό σώμα.

Για ιδιοκτήτες κτιρίων
Το Dynamic Valve ™ είναι ένα τυπικό προϊόν για χρήση σε κτίρια κατοικιών χωρίς αυτονομίες. Πολλοί ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και άλλοι χρήστες θα αντιληφθούν τυπικά προβλήματα θέρμανσης όπως θόρυβο, άνιση θέρμανση και μεγάλους λογαριασμούς. Η εσωτερική άνεση θα αυξηθεί σημαντικά όταν χρησιμοποιείται το Dynamic Valve ™.

Χαρακτηριστικά και οφέλη
  • Σχεδιασμός βαλβίδας 2σε-1 για έλεγχο θερμοκρασίας και αυτόματη εξισορρόπηση δικτύου.
  • Ενσωματωμένος ελεγκτής διαφορικής πίεσης
  • Μέγιστη διαφορική πίεση 60 kPa
  • Περιορισμός μέγιστης ροής μεταξύ 10 - 135 λίτρων ανά ώρα
  • Διατίθεται σε DN 10/15/20
  • Διατίθεται σε μοντέλα ίσια, γωνιακή, γωνιακή UK, γωνιακή αριστερά και γωνιακή δεξιά
  • Διατίθεται στα πρότυπα NF (Norm France) και DIN (Deutsche Industrial Norms)

THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε:  2109887400
Δείτε:    www.thermovent.gr
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/thermovent/