Σκοπός της Huawei η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και λύσεων.

Σκοπός της Huawei η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και λύσεων.

Νέο κέντρο καινοτομίας της Huawei στη Γερμανία!

1.255 επισκέψεις στο άρθρο

Η Huawei εγκαινιάζει νέο κέντρο καινοτομίας με εργαστήριο POC στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξής της, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Στις 28 Μαρτίου, η Huawei παρουσίασε το νέο κέντρο καινοτομίας με εργαστήριο POC (Proof of Concept) στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Η Huawei έχει επικεντρωθεί στην προσφορά τεχνολογίας αιχμής στους πελάτες της και στη διαρκή επένδυση στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης με σκοπό τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και λύσεων.

Κοινοποίησέ το »

Με το νέο αυτό κέντρο δοκιμών, η Huawei ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση αλλά και τη δέσμευσή της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των πελατών και συνεργατών της για επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα. Στο νέο εργαστήριο, η Huawei είναι σε θέση να ελέγξει μεμονωμένα προϊόντα μετατροπέων, πραγματοποιώντας ηλεκτρικές δοκιμές καθώς και δοκιμές αναφορικά με τη λειτουργία και την απόδοση και επίσης να επιδείξει συμβατότητα στις σύνθετες απαιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο σύμφωνα με τα IEC, VDE, FGW και άλλα διεθνή πρότυπα.
 
Ο κ. Hariram Subramanian, Huawei Smart PV CTO, WEU ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα ύψιστης απόδοσης για την εύρυθμη και σταθερή λειτουργία του δικτύου. Το εργαστήριο POC είναι διαθέσιμο για όλους τους συνεργάτες και πελάτες της Huawei ώστε να προσφέρει εξατομικευμένες αναφορές δοκιμών στην Ευρώπη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε στην επιτυχημένη επιχειρηματική τους πορεία».

Δείτε περισσότερα για τη Huawei εδώ
 

Κοινοποίησέ το »