To νέο αξιόπιστο συγκρότημα αύξησης πίεσης νερού σε κόμπακτ σχεδιασμό

To νέο αξιόπιστο συγκρότημα αύξησης πίεσης νερού σε κόμπακτ σχεδιασμό

1.220 επισκέψεις στο άρθρο (23/05/2024)
Σχολιάστε

- Το Wilo-Isar MODH1E—2/3  με δύο ή τρεις φυγοκεντρικές αντλίες υψηλής πίεσης
- Εξαιρετικά αποτελεσματική, εύχρηστη & λειτουργικά αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου
- Φροντίζει να υπάρχει πάντα αξιόπιστη παροχή νερού σε διάφορες εφαρμογές
- Διαθέτει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στον αυτοματισμό κτιρίου

Το  νέο Wilo-Isar MODH1E—2/3 είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά φροντίζοντας να υπάρχει πάντα αξιόπιστη παροχή νερού σε διάφορες εφαρμογές χάρη σε ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας. Η προστασία υπερφόρτωσης, η προστασία ξηρής λειτουργίας και η επαφή πίνακα για προστασία από χαμηλή στάθμη νερού με αυτόματη απενεργοποίηση, εγγυώνται αξιοπιστία στην αύξηση πίεσης της εγκατάστασης, σε κόμπακτ σχεδιασμό.
 
H Wilo με σεβασμό στους συνεργάτες και χρήστες των προϊόντων της, δημιούργησε μια εξαιρετικά αποτελεσματική, εύχρηστη και λειτουργικά αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου για την δημόσια παροχή νερού, σε εμπορικές, βιομηχανικές και ιδιωτικές εφαρμογές (π.χ. εταιρείες ύδρευσης, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, κατοικίες, γραφεία και δημόσιες εγκαταστάσεις, διοικητικά κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Το κόμπακτ συγκρότημα Wilo-Isar MODH1E—2/3  με δύο ή τρεις φυγοκεντρικές αντλίες υψηλής πίεσης από ανοξείδωτο χάλυβα της σειράς Medana CH3-LE με ενσωματωμένους αερόψυκτους μετατροπείς συχνότητας με μεγάλη περιοχή ρύθμισης, παρέχει υψηλή απόδοση χάρη στην κλάση απόδοσης κινητήρα IE5 και τη λειτουργία μεταβλητής διαφορικής πίεσης p-v. Η εύκολη εγκατάσταση, ο εύκολος χειρισμός του προϊόντος, χάρη στην έγχρωμη οθόνη με απλό κείμενο και η εύκολη πλοήγηση και ρύθμιση με περιστρεφόμενο κουμπί, εξοικονομεί τον απαραίτητο χρόνο στους εγκαταστάτες και διαχειριστές κτιρίων, στην καθημερινή τους εργασία.
 

Με ενσωματωμένο έλεγχο μέσω διαχείρισης Multi-Leader, υλοποιείται επικοινωνία μεταξύ των αντλιών, ενώ η υψηλή ασφάλεια λειτουργίας μέσω εφεδρικών και ενσωματωμένων λειτουργιών ασφαλείας, όπως η αναγνώριση χαμηλής στάθμης νερού (WMS), καθιστούν το Wilo-Isar MODH1E—2/3, ένα λειτουργικά αξιόπιστο συγκρότημα αύξησης πίεσης, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις για ενεργειακή απόδοση.
Το Wilo-Isar MODH1E—2/3 διαθέτει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στον αυτοματισμό κτιρίου με προαιρετικά στοιχεία CIF, ενώ παράλληλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με το υγρό διαθέτουν έγκριση πόσιμου νερού.
 
Δείτε περισσότερα για το νέο Wilo-Isar MODH1-E-2/3 και ΕΔΩ