Σύνδεσε τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα με το λέβητα φυσικού αερίου και δες τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τσέπη σου.

Δες τι ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ από τη σύνδεση λέβητα αερίου με τον ηλιακό!

5.216 επισκέψεις στο άρθρο

Έχεις στο σπίτι ή στην επιχείρησή σου εγκατάσταση φυσικού αερίου και θέλεις να μάθεις αν μπορείς να συνδέσεις το νέο λέβητα αερίου με τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα;

Γίνεται και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Τα πλεονεκτήματα του ηλιακού θερμοσίφωνα πλέον τα ξέρεις (διάβασε περισσότερα εδώ). Ξέρεις πια και το τι μπορεί να σου προσφέρει ένας λέβητας αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς (διάβασε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησέ το »

Ηλιακός θερμοσίφωνας & λέβητας αερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους!
- Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας τις μέρες χαμηλής ηλιοφάνειας
- Θερμοστατική βαλβίδα για ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου
- Κερδίζεις πολλά από ηλιακό & λέβητα αερίου νέας γενιάς
- Απεριόριστο ζεστό, δωρεάν νερό όλο το χρόνο

Ηλιακός θερμοσίφωνας & λέβητας αερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Αν λοιπόν έχεις σύνδεση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου σου με το φυσικό αέριο, τότε μπορεί να αντικατασταθεί η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας σαν βοηθητική – συμπληρωματική πηγή τις λίγες ημέρες χαμηλής ηλιοφάνειας.

Με θερμοστατική βαλβίδα πας την εξοικονόμηση σε άλλο επίπεδο!

Προτείνεται η χρήση μιας θερμοστατικής βαλβίδας, η οποία στην περίπτωση που η θερμοκρασία στην έξοδο του ηλιακού είναι χαμηλότερη από την επιθυμητή, η ροή του νερού εκτρέπεται (bypass), διέρχεται από την συσκευή του φυσικού αερίου όπου λειτουργώντας σαν ταχυθερμοσίφωνας επιτυγχάνει τη τελική, καταναλώνοντας την ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου!

Δες το video και θα καταλάβεις άμεσα το τι μπορείς να πετύχεις αν ενώσεις τις δυνάμεις του ηλιακού θερμοσίφωνα με τον λέβητα φυσικού αερίου!



 

Kοινοποίησέ το »