Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές

Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές

  • Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές
  • Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές

Η Schneider Electric ολοκληρώνει την γκάμα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο νέους φορτιστές

1.157 επισκέψεις στο άρθρο (09/07/2024)

- Το μέλλον την ηλεκτροκίνησης είναι στα χέρια μας
- Με τη νέα σειρά οικιακών φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων Schneider Charge
- Ο ταχυφορτιστής EVlink Pro DC επιτρέπει τη γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική φόρτιση EV
- Για κτήρια & στόλους, ενώ επιταχύνει τους στόχους βιωσιμότητας

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσίασε δύο νέες σειρές φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων που έρχονται να ολοκληρώσουν την προϊοντική γκάμα της εταιρείας και να καλύψουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης, από κατοικίες, μέχρι μεγάλα κτήρια και στόλους οχημάτων.
Σήμερα,  οι μεταφορές αντιπροσωπεύουν το 23% της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας και τα κτήρια το 26%. Για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές, πρέπει να επιταχύνουμε τη μετάβαση στην χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και την υιοθέτηση πράσινων πηγών. Συνδυάζοντας αποτελεσματικές λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με τη διαχείριση διανομή ηλεκτρικής ενέργειας με έξυπνο λογισμικό, οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας, να διατηρήσουν την αξιοπιστία, να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της ενέργειας και να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.
 

EVlink Pro DC 180 kW

Ο νέος ταχυφορτιστής EVlink Pro DC είναι σχεδιασμένος για εμπορικά ή βιομηχανικά κτίρια και στόλους οχημάτων. Παρέχει γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική φόρτιση, επιτρέποντας την επίτευξη  φόρτισης 80% σε μόλις 20 λεπτά. Ο σταθμός φόρτισης συνδυάζει την αποτελεσματική χρήση ενέργειας με την ελαχιστοποίηση του κόστους, ενώ ενσωματώνεται άψογα με συστήματα διαχείρισης ενέργειας όπως το EcoStruxure EV Charging Expert, προσφέροντας έξυπνη διανομή της διαθέσιμης ισχύος και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.
 
Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του νέου σταθμού ταχείας φόρτισης :

  1. Κλιμακούμενη ισχύς από 120 έως 180 kW και τεχνολογία έτοιμη για το μέλλον, διευκολύνοντας τις αναβαθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό.
  2. Αξιοπιστία με πιστοποίηση από ανεξάρτητους φορείς, προστασία από διάβρωση C4M, λειτουργία σε αντίξοες συνθήκες και ακραίες θερμοκρασίες έως 50°C χωρίς υποβάθμιση ισχύος.
  3. Ενισχυμένη ενσωματωμένη προστασία και κουμπί διακοπής φόρτισης για την ασφαλέστερη λειτουργία.
  4. Αισθητήρες για κραδασμούς και είσοδο νερού, με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση προβλημάτων στο σημείο φόρτισης.
  5. Ευκολία χρήσης με αναγνώριση οχήματος που ξεκινά αυτόματα μια φόρτιση κατά τη σύνδεση του καταχωρημένου οχήματος, επιτρέποντας τη δυναμική ταυτόχρονη φόρτιση δύο οχημάτων για μέγιστη απόδοση χρήσης ισχύος.

Schneider Charge

Η νέα λύση της Schneider Electric για την ηλεκτροκίνηση  παρέχει εύκολη, πράσινη, ασφαλή και έξυπνη εμπειρία φόρτισης σε κάθε κατοικία, ενσωματώνοντας την τεχνολογία αιχμής και τη μέγιστη αξιοπιστία που προσφέρει η Schneider Electric. Ο Schneider Charge ενσωματώνεται άψογα στο σύστημα διαχείρισης οικιακής ισχύος και έχει σχεδιαστεί για την εύκολη εγκατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά. Επιτρέπει ακόμη την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω εφαρμογής για κινητά για να αξιοποιούνται στο έπακρο όλες οι δυνατότητες φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>