Eπιλέξαμε και παρουσιάζουμε τρεις αφυγραντήρες με τα ίδια κριτήρια που εσείς ζητήσατε (χώρος κάλυψης, 20 λίτρων, WiFi, value for money).

Eπιλέξαμε και παρουσιάζουμε τρεις αφυγραντήρες με τα ίδια κριτήρια που εσείς ζητήσατε (χώρος κάλυψης, 20 λίτρων, WiFi, value for money).

3 αφυγραντήρες που θα σε απαλλάξουν από την υγρασία

5.545 επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2023)
Σχολιάστε

- Καταργούν την υγρασία όλο το χρόνο.
- Ξεχνάς μούχλα & θαμπωμένα τζάμια!
- Διαθέτουν τεχνολογία WiFi.
- Καλύπτουν χωρητικότητα έως και 110 τμ.

Ο αφυγραντήρας σε βοηθά να απαλλαγείς από την υγρασία, τη μούχλα και να μην έχεις λεκέδες στους τοίχους. Η συσκευή είναι χρήσιμη όλο το χρόνο, καθώς τα επίπδα υγρασίας ανεβαίνουν ακόμα και με την καλοκαιρινή βροχή και τους νοτιάδες. Το αντίδοτο είναι ο αφυγραντήρας. 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Επιλέξαμε 3 αφυγραντήρες με 4 βασικά κριτήρια. Τους συγκρίνουμε, σας τους παρουσιάζουμε.  

Καταργούν την υγρασία όλο το χρόνο
 
Τα τρία μοντέλα αφυγραντήρα που ακολουθούν έχουν ειδικά φίλτρα που καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού, συνδέονται απευθείας με την αποχέτευση, σε βοηθούν να ζεσταθείς πιο οικονομικά. 

Ξεχνάς μούχλα & θαμπωμένα τζάμια

Με τον αφυγραντήρα εξοικονομείς χρήματα όχι μόνο στη θέρμανση αλλά και στην πρόληψη ζημιάς στους τοίχους. Δεν πρόκειται να δεις το δυσάρεστο και ανθυγιεινό φαινόμενο της μούχλας στους τοίχους, πράγμα που σημαίνει και άλλα έξοδα για την αποκατάστασή του (διάβασε περισσότερα εδώ και εδώ).

Στο αγοραστικό αφιέρωμα αυτής της βδομάδας, κατόπιν και σχετικών ερωτήσεων που δεχόμαστε μέσω των social media, επιλέξαμε 3 αφυγραντήρες με κριτήρια που ζητάτε οι περισσότεροι.

- Καλύπτουν χώρο ως και 110 τετραγωνικά

«Τραβάνε» ως και 20 λίτρα υγρασίας από το εσωτερικό του σπιτιού στη διάρκεια μιας ημέρας γιατί καλύπτουν ένα χώρο έως και 110 τμ. Δεν είναι όλα τα μεγέθη αφυγραντήρα κατάλληλα για όλους τους χώρους.

 Διαθέτουν τεχνολογία Wi-Fi

Μια τέτοια δυνατότητα επιτρέπει να συνδέεσαι στο ίντερνετ και να παρακολουθείς τα επίπεδα εργασίας αλλά μπορείς να δεις και τη ρύθμιση εξ αποστάσεως.