Ρεύμα σε τιμή κόστους δίνει το νέο κίτρινο τιμολόγιο της nrg

Ρεύμα σε τιμή κόστους δίνει το νέο κίτρινο τιμολόγιο της nrg

1.321 επισκέψεις στο άρθρο (08/02/2024)

- Το νέο πρόγραμμα λέγεται nrg @ cost+ και αφορά το «κίτρινο τιμολόγιο» της nrg
- Χρεώνει στο κόστος της, την κιλοβατώρα στο νέο πρόγραμμα της
- Το συνοδεύει και με «δωράκια» (προστιθέμενης αξίας)
- Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στο εθνικό οδικό δίκτυο (incharge)

2 λόγια για το nrg @ cost+

Η nrg, η εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο της Motor Oil Hellas,  παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα nrg @ cost+. Αφορά την ανανεωμένη πρόταση της εταιρείας που προσφέρει τιμές κιλοβατώρας για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού, στο κόστος του προμηθευτή, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής, και χωρίς ρήτρα συμβολαίου. Το νέο πρόγραμμα nrg @ cost+ ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων τιμολογίων. Όπως έχουμε πει, τα κίτρινα τιμολόγια έχουν κυμαινόμενη τιμή ρεύματος και η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας διαμορφώνεται με βάση τους δείκτες της χονδρεμπορικής αγοράς του ρεύματος. Το συγκεκριμένο τιμολόγιο έχει και κυμαινόμενο πάγιο βάσει της μηνιαίας κατανάλωσης. Πιο συγκεκριμένα, οι χρεώσεις των παγίων που προσφέρονται, θα έχουν ως εξής:

ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (KwH) ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΓΙΟ (EURO/μήνα)
0-300 7,9
301-500 12,9
501-800 17,9
801 και άνω 19,9

Τα προνόμια περιέχουν δωροκάρτες Shell αξίας 25€, μηδενική καταβολή εγγύησης και εκπτώσεις παγίου

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως με το νέο πρόγραμμα ο πάροχος (nrg) προσφέρει και προνόμια, όπως δωροκάρτες καυσίμων της Shell αξίας 25€ (για εξαργύρωση σε καύσιμα ή σε προϊόντα πρατηρίου) και μηδενική καταβολή εγγύησης στην περίπτωση που ο καταναλωτής θελήσει να πληρώνει τον λογαριασμό του με πάγια εντολή. Επιπλέον παρέχει σημαντικές εκπτώσεις παγίου, 10% με την επιλογή e-bill, 20% με πάγια εντολή, ενώ η έκπτωση φθάνει στο 30% της τιμής του παγίου αν ο καταναλωτής επιλέξει συνδυαστικά τις δύο επιλογές  (e-bill και πάγια εντολή). Οπότε, το πάγιο για ένα μικρό νοικοκυριό που έχει επιλέξει να πληρώνει μέσω πάγιας εντολής και να λαμβάνει τους λογαριασμούς μέσω internet (e-bill), και του οποίου η μηνιαία κατανάλωση δεν ξεπερνά τις 300kWh, θα είναι 5,53 ευρώ.
Το νέο πρόγραμμα συμπληρώνει την γκάμα επιλογών που ήδη προσέφερε η εταιρεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε συνεργασία με τα πρατήρια Motor Oil, Shell και AVIN, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών

Ξέρετε ότι, συμβάλλοντας στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας, η nrg παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο φορτιστών incharge
Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών προηγμένης τεχνολογίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από 30΄.
Η nrg επίσης παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να  μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις SmartHome μέσα από  την εφαρμογή allSmartHome, poweredbynrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της.
Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της nrg έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.