ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού ισχύος 2MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις της

ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού ισχύος 2MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις της

  • ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού ισχύος 2MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις της
  • ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού ισχύος 2MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις της

ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού ισχύος 2MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις της

1.369 επισκέψεις στο άρθρο (24/05/2024)
Σχολιάστε

- Ολοκλήρωση του έργου από την ΑΕΝΑΟΣ στο Βασιλικό Ευβοίας
- 3.333 φωτοβολταϊκοί συλλέκτες Trina Solar 600W
- 18 Inverter HUAWEI 100 KTL
- Εκτιμώμενη ετήσια ενεργειακή απόδοση: 2.700.730kWh

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Η ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ, διαθέτει πλέον στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Βασιλικό Ευβοίας Φωτοβολταϊκό Σταθμό Net Metering, ισχύος 2 MW, ένα έργο που ολοκληρώθηκε από την ΑΕΝΑΟΣ. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής τούβλων και κεραμιδιών, πετυχαίνει με αυτήν την επένδυση την άμεση μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει και παράλληλα συμβάλλει τα μέγιστα στην πράσινη μετάβαση που επιδιώκει η χώρα μας.
 
Η εταιρεία αποσκοπεί στο να μειώσει περαιτέρω το οικολογικό της αποτύπωμα ετοιμάζοντας και νέες πράσινες επενδύσεις σε όλους τους τομείς με σκοπό να στηριχτεί η βιώσιμη ανάπτυξη για τις μελλοντικές γενιές. Η εκτιμώμενη απόδοση του Φωτοβολταϊκού Σταθμού ανέρχεται στις 2.800 ΜWh/έτος, το οποίο μεταφράζεται σε ετήσια μείωση 3.091 τόνων άνθρακα το χρόνο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ: Στην κορυφή της κεραμοποιίας με προϊόντα ανώτερης ποιότητας!

Οι ιδρυτές ξεκίνησαν από ένα μικρό κεραμοποιείο, με αποκλειστικό αντικείμενο, αρχικά, την παραγωγή οπτόπλινθων. Η εταιρεία σύντομα μεγάλωσε με δυναμικούς ρυθμούς και αναπροσαρμόζοντας τους στόχους της σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες της αναπτυσσόμενης αγοράς δόμησης εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό παραγωγό του κλάδου.

Συνδυάζοντας την έμπνευση, το όραμα και τη συνέπεια των ιδρυτών της με το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και την προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της, η ΧΑΛΚΙΣ κατέκτησε σύντομα την κορυφαία θέση στο χώρο της, παράγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και έχτισε ένα αξιόπιστο όνομα που χαίρει γενικής εκτίμησης στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Βασικά συστατικά της πολύχρονης πορείας της η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της και η τεχνολογική εξέλιξη. Η χρήση της τελειότερης τεχνολογίας στον τομέα της κεραμοποιίας και ο ηλεκτρονικός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής σε όλα τα στάδια αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

ΧΑΛΚΙΣ
Βασιλικού Ευβοίας  τηλ: 22210 55080
Σχηματαρίου  τηλ.: 22620 59412
Site: www.xalkis-sa.com

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC