Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ειδικεύεται στην σχεδίαση και παραγωγή συσκευασία, κωδικοποίηση, φόρτωση σε containers, αποστολή των υλικών έτοιμα για το μοντάζ.

Η Ελληνική εταιρεία σχεδιάζει και παράγει στο Βόλο βάσεις φωτοβολταϊκών από γαλβανισμένο χάλυβα.

Για ΦΒ μέγιστης απόδοσης.

Διαβάστηκε από 5103 αναγνώστες -

Η Ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει βάσεις φωτοβολταϊκών από γαλβανισμένο χάλυβα που καλύπτουν κάθε απαίτηση της αγοράς.

 
Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής από μορφοποιημένο χάλυβα, όπως σχαρών καλωδίων, βάσεων φωτοβολταϊκών, ειδικών τεμαχίων κ.α. ικανών να εγγυηθούν την απόδοση της επένδυσης σας στην εξοικονόμηση.
 
Η δυνατότητα μεγάλης παραγωγής με σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα καλύπτουν κάθε απαίτηση της αγοράς. 
Το σύστημα διαχείρισης  των πωλήσεων είναι συνδεδεμένο με την παραγωγική διαδικασία έτσι ώστε η παραγγελία να παρακολουθείται από την στιγμή που μπαίνει στο σύστημα έως και την υποστήριξη μετά την πώληση διασφαλίζοντας έτσι την άμεσηπαράδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Δεκάδες πάρκα άνω του 1ΜW έχουν κατασκευαστεί με βάσεις για έδαφος σε πάσσαλο, με σταθερή ή ρυθμιζόμενη κλίση 10 ~ 40 μοίρες.
Η αλλαγή της κλίσης ανά εποχή αυξάνει την παραγωγή σε σχέση  με τις σταθερές βάσεις.

Σχεδιάζονται και παράγονται βάσεις για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε ταράτσες κτιρίων σε βιομηχανικές οροφές και στέγες από κεραμίδι.

Το σύστημα βάσεων της ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗΣ, παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούνται πολύπλοκες κατασκευές που μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στο χώρο της εγκατάστασης  με στόχο την κάλυψη της μεγαλύτερης δυνατής επιφάνειας με φωτοβολταϊκά ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση. 

Επιπλέον μπορούν να κατασκευαστούν υπερυψωμένες, ώστε να αποφεύγονται σκιάσεις από άλλες κατασκευές ή άλλα τραπέζια φωτοβολταϊκών, να προσπερνούν εμπόδια ή να έχουν συγκεκριμένες κλίσεις. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής αντοχής με αυστηρές προδιαγραφές κατά της οξείδωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες από τους ειδικούς πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ