Γίνετε παραγωγός της ηλεκτρικής ενέργειας σας και κερδίστε χρήματα

Διαβάστηκε από 1838 αναγνώστες -

Το νέο πρόγραμμα NET-METERING επιτρέπει στον καταναλωτή (ιδιώτη ή επιχείρηση), μέσω εγκατάστασης φωτοβολταϊκών , να παράγει μόνος του φθηνή ηλεκτρική ενέργεια.

 
Μπορεί έτσι να καλύψει ένα σημαντικό μέρος ή το σύνολο των ηλεκτρικών καταναλώσεών του με σημαντικά οικονομικά οφέλη, προστατεύοντας τον ταυτόχρονα από μελλοντικές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα σημαντικά οφέλη του NET-METERING για τον καταναλωτή είναι :
  • τον προστατεύει από τις μελλοντικές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, γιατί ο συμψηφισμός είναι ενεργειακός και όχι λογιστικός 
  • τον απαλλάσσει από την χρέωση του ΕΤΜΕΑΡ για το τμήμα της ενέργειας που παράγει 
  • έχει αύξηση της ενεργειακής κατηγορίας του ακινήτου λόγω παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και 
  • σε συνδυασμό με την εγκατάσταση μίας αντλίας θερμότητας για την θέρμανση και ψύξη, το συνολικό κόστος ηλεκτροδότησης και θέρμανσης μπορεί να μειωθεί δραματικά 
Η PVMAINT δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση ενεργειακών έργων, που αξιοποιούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες (Α.Π.Ε.), σε θέματα Παραγωγής & Διαχείρισης Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά, Aυτόνομα, Μικρές Ανεμογεννήτριες και Υβριδικά Συστήματα. Δραστηριοποιείται επίσης σε Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας καθώς και Ενεργειακής Αναβάθμισης Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού σε Κτιριακές & Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις. αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας και στο NET METERING πανελλαδικά.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των φωτοβολταϊκών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη Δωρεάν μελέτη - οικονομοτεχνική προσφορά για να εξασφαλίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας :
PVMAINT IKE
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 22 , 18346 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΗΛ.: 2104810045, 2104810041, FAX : 2104810096
EMAIL: [email protected], URL: www.pvmaint.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Φίλιππος Λαζαράκος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ