Ζήστε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με τις οθόνες LG LED Cinema

Διαβάστηκε από 1092 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2021

Ρεαλιστικά χρώματα και Dolby Atmos ήχος που προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης.

 
Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά Digital Signage λύσεων, με καινοτόμες τεχνολογίες και μοναδικό σχεδιασμό. Ανάμεσά τους, βρίσκεται και η LG LED Cinema οθόνη (LAD033F), που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κινηματογραφικές αίθουσες, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Χάρη στηνέντονη αντίθεση που δημιουργείται από τα LED, οι οθόνες δημιουργούν βαθύ σκοτεινό φόντο στο περιεχόμενο, αποδίδοντας τέλεια κάθε λεπτομέρεια στην οθόνη.
 
Η συγκεκριμένη LEDCinema οθόνη έχει ήδη ενσωματωθεί σε μια κινηματογραφική αίθουσα στην Ταϊβάν σε συνεργασία με τον κορυφαίο όμιλο κινηματογράφου της χώρας, Showtime Cinemas, την πρώτη στην αγορά που αντικατέστησε πλήρως τον παραδοσιακό κινηματογραφικό προβολέα με την τεχνολογίαLG LED Cinema. Με πλάτος 14 μέτρα και ύψος 7 μέτρων, αναπαράγει ρεαλιστικά, ζωντανά χρώματα με προδιαγραφές DCI-P3 και αληθινές 4K εικόνες.
Σε αντίθεση με τους τυπικούς projectors, η LG LED Cinema, λόγω των μεμονωμένων pixels, παρέχει φωτεινότητα με εξαιρετική ομοιομορφία σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.  Ακόμη, είναι συμβατή με το Dolby Media Server και το Dolby Atmos, αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, ενώ έχει διάρκεια ζωής πουφτάνει τις 100.000 ώρες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος συντήρησης.Η προηγμένη τεχνολογία των λύσεων LG LED Cinema Display και Dolby εγγυώνται μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία με κορυφαία ποιότητα και προστιθέμενη αξία.