Ο Γιώργος Βαγιάτας είχε θέληση, όρεξη, τα κατάλληλα υλικά και κατάφερε να βάψει μόνος του ένα δωμάτιο παραδίδοντας μαθήματα βαψίματος, αλλά και άφθονο γέλιο.

Ο Γιώργος Βαγιάτας είχε θέληση, όρεξη, τα κατάλληλα υλικά και κατάφερε να βάψει μόνος του ένα δωμάτιο παραδίδοντας μαθήματα βαψίματος, αλλά και άφθονο γέλιο.

Ο Βαγιάτας βάφει μόνος του & το διασκεδάζει!

2.307 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ο γνωστός και αγαπημένος κωμικός Γιώργος Βαγιάτας μπορεί να μην είναι επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής, αλλά κατάφερε, χρησιμοποιώντας οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας, να βάψει ένα ολόκληρο δωμάτιο μόνος του διασκεδάζοντας, με αποτέλεσμα που θα σε εκπλήξει!

Πολλές φορές, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, αναρωτιόμαστε το αν μπορούμε να βάψουμε μόνοι μας ένα δωμάτιο ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι, ώστε να γλιτώσουμε χρήματα. Γίνεται; Αν έχεις διάθεση, θέληση και τα κατάλληλα υλικά, τότε μπορείς να κάνεις τα πάντα και να το διασκεδάσεις μάλιστα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Γέλιο μέχρι δακρύων, αλλά έκανε & τη δουλειά του!
  • Η προετοιμασία πριν το βάψιμο, το αστάρωμα & όλη η δουλειά στον καρπό
  • Ξέρεις τι είναι το «σουμάρισμα» & η τεχνική «κόμπρα»;
  • Κάνεις σωστά τα «κοψίματα»; Μπορείς να κάνεις γεωμετρικά σχήματα;
  • Ερασιτέχνης, αλλά έβαψε ολόκληρο δωμάτιο χωρίς ίχνος πιτσιλιάς
Οι απορίες πολλές, μα υπάρχουν πρακτικές απαντήσεις!

Τι προετοιμασία χρειάζεται για να βάψω μόνος μου ένα δωμάτιο ή ολόκληρο το σπίτι; Πότε ασταρώνω και γιατί; Πόσα λίτρα χρώμα θα χρειαστώ; Πώς διαλέγω τα σωστά χρώματα; Θέλω και τεχνοτροπίες με γεωμετρικά σχήματα. Θα τα καταφέρω χωρίς να κάνω το δωμάτιο και τα ρούχα μου χάλια; Αυτές και πολλές ακόμα απορίες μας λύνει ο γνωστός και αγαπημένος κωμικός Γιώργος Βαγιάτας και όχι απλά στη θεωρία, αλλά και στην πράξη, με ένα αποτέλεσμα απλά εκπληκτικό.

Πριν ξεκινήσεις συγκέντρωσε όλα τα υλικά που θα χρειαστείς & όλα θα πάνε καλά!

Ο Γιώργος Βαγιάτας πριν ξεκινήσει να βάφει είχε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα, μα και κατάλληλα υλικά για να κάνει τη δουλειά του. Είχε σχέδιο και αυτό βγήκε προς τα έξω!

Πρώτα από όλα συγκέντρωσε υλικά πλήρως απαραίτητα για την προετοιμασία του χώρου πριν από το βάψιμο, κατά τη διάρκεια και μετά, όπως χαρτόνι για να καλύψει το δάπεδο, χαρτοταινίες για τα «κοψίματα» και τις τεχνοτροοπίες (έβαψε έναν τοίχο με τέλεια γεωμετρικά σχήματα), νάιλον για να καλύψει έπιπλα και άλλα αντικείμενα, σκάλα και βέβαια εργαλεία βαφής όπως ρολό, πινέλο, σκαφάκι για το χρώμα, γυαλόχαρτο (για να τρίψει τον τοίχο όπου χρειάζεται), κοντάρι για να φτάνει τα ψηλά σημεία.

Μετά ήλθαν τα οικολογικά χρώματα της Vechro, όπως το οικολογικό πλαστικό Smaltoplast Extra για τους τοίχους, το οικολογικό μονωτικό αστάρι Smaltox Hydro Eco για την καταπολέμηση της μούχλας και της υγρασίας, ο ακρυλικός στόκος Smaltofill Acrylic Putty (για στοκάρισμα πριν της μόνωση της υγρασίας), αλλά και τον υπολογιστή ποσότητας χρώματος της Vechro για να υπολογίσει πόσα λίτρα χρώματος θα χρειαστεί.

Το αποτέλεσμα που είχε ο Γιώργος ήταν εκπληκτικό –αν και ερασιτέχνης- και μάλιστα χωρίς ίχνος πιτσιλιάς στο πάτωμα, στους τοίχους, ακόμα και στα ρούχα του, αποδεικνύοντας ό,τι αν υπάρχει θέληση, όρεξη και τα κατάλληλα υλικά, όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα διασκεδάζοντας.

Δες το video και θα καταλάβεις!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »