Μήπως ήλθε η ώρα να στείλεις τον παλιό «θερμοσίφουνα» ως έκθεμα στο μουσείο και να πάρεις ταχυθερμαντήρα;

Μήπως ήλθε η ώρα να στείλεις τον παλιό «θερμοσίφουνα» ως έκθεμα στο μουσείο και να πάρεις ταχυθερμαντήρα;

VIDEO: Μόνο υδραυλικός μπορεί να ανάψει αυτόν τον θερμο(σίφουνα)!

1.326 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Κάποιες φορές ο θερμοσίφωνας δεν ανάβει παρά μόνο όταν τον καλοπιάσεις, ειδικά αν είναι πολύ παλιός, στα τελευταία του. Υπάρχει βέβαια πάντα η λύση του ταχυθερμαντήρα!

Με τον ταχυθερμαντήρα πάντα θα έχεις άφθονο ζεστό νερό για να απολαύσεις το μπανάκι σου εύκολα, γρήγορα, μα και οικονομικά. Αν αναλογιστείς και την ενεργειακή κρίση, τότε ο παλιός «θερμοσίφουνας» που έλεγε και η Παγώνα στην υπέροχη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου, πάει για απόσυρση και ανακύκλωση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ταχυθερμαντήρας, πολύ ζεστό νερό, λίγο ρεύμα!
  • Ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα (για όλους), δεν κρυώνει ποτέ
  • Χρησιμοποιείς 60% -80% λιγότερο νερό
  • Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%
  • Εξοικονομείς χώρο (95%), δεν θέλει συντήρηση, μεγάλη διάρκεια ζωής, γρήγορη απόσβεση
Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχεις άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους! Υπάρχουν 10 δυνατά επιχειρήματα για να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Δες το video και σκέψου αν ήλθε η ώρα να στείλεις τον παλιό «θερμοσίφουνα» ως έκθεμα στο μουσείο!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »