Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Πειραιά, Πάτρα και Βόλο

1.549 επισκέψεις στο άρθρο

13 σημεία εξυπηρέτησης καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα

Ο ΗΡΩΝ επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων του σε όλη τη χώρα, με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτωνλιανικής πώλησης ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις κομβικής σημασίας πόλεις: τον Πειραιά, την Πάτρα και το Βόλο. Στα 13 πλέον συνολικά σημεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η Εταιρεία για το σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της Εταιρείας προς την ενεργειακή ανεξαρτησία με σταθερό άξονα την πράσινη ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα παρά την πανδημία, επιβεβαιώνει  τη δέσμευσή του στο όραμα για άμεση και διαφανή εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα. Το εξειδικευμένο προσωπικό ΗΡΩΝ βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κοινού τόσο στα νέα όσο και στα υφιστάμενα καταστήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να ικανοποιήσει τους νέους και υφιστάμενους πελάτες που επιθυμούν δια ζώσης εξυπηρέτηση.
 
Στα καταστήματα ΗΡΩΝ, ιδιώτες και επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους. Μπορούν ακόμα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και φυσικά να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους με τη συνέπεια και την ευγένεια που διακρίνει το προσωπικό ΗΡΩΝ. 
 
Όλοι οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την επόμενη ημέρα της ενέργειας καθώς και τις «καθαρές» ενεργειακές λύσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Σε αυτές ανήκουν το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες ΗΡΩΝ να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά έως και μηδενίζοντας το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές, αλλά και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης Eco Drive HOME & Eco Drive HOME CHARGE, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.