Η LG αποτέλεσεTechnologyPartnerτης Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ παρέχοντας πλήθος καινοτόμων προϊόντων

To παρόν έδωσε η LG στη φετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

1.960 επισκέψεις στο άρθρο

Παρέχοντας πλήθος καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων digital signage

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε και φέτος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Kοινοποίησε το »


Η LG αποτέλεσε Technology Partner της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ παρέχοντας πλήθος καινοτόμων προϊόντων που στόχο είχαν να αναβαθμίσουν την εμπειρία των συμμετεχόντων και να συμβάλλουν στη μείωση χρήσης χαρτιού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ο ιστορικός χώρος του Ζαππείου, διαμορφώθηκε με την χρήση ενός LED Video Wall αποτελούμενο από 4 monitors διαστάσεων 55 ιντσών, τρεις LED τηλεοράσεις 75, 65 και 60 ιντσών. Mέσω των υψηλής ευκρίνειας οθονών, όλοι οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα την εκδήλωση, τηρώντας παράλληλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, η εταιρεία παρείχε ένα monitor 49 ιντσών και ένα monitor Ultra Stretch διάστασης 86 ιντσών.

Ταυτόχρονα η LG, ως technologypartner, διέθεσε κλειστό κύκλωμα με RF Modulator, splitter και ενισχυτές σήματος, παρέχοντας, επίσης, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση του εξοπλισμού, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για την διαχείριση όλων των υπηρεσιών.



Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε για ακόμη μια χρονιά ως TechnologyPartnerστη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ που αποτελεί το θεσμικό γεγονός της χρονιάς στον τομέα του τουρισμού.Μετά από μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά, είναι αναγκαίο για όλους μας να κοιτάξουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα στον τουρισμό και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας κάθε φορά μια αξέχαστη εμπειρία».

Kοινοποίησε το »