«Το μέλλον είναι συνδεδεμένο»

3.673 επισκέψεις στο άρθρο

"Το μέλλον είναι συνδεδεμένο" – η συνδεσιμότητα ως το κλειδί των λύσεων για τα συστήματα αντλιών.

Η Wilo είναι ο ψηφιακός πρωτοπόρος στην έκθεση ISH 2019 στη Φρανκφούρτη

"Το μέλλον είναι συνδεδεμένο" - η Wilo είναι ο ψηφιακός πρωτοπόρος της βιομηχανίας αντλιών και το σύνθημά της για την έκθεση ISH 2019  ήταν να ανεβάσει τη σύνδεση των συστημάτων και αντλιών σε νέο επίπεδο προσθέτοντας πραγματική αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες. Ο κατασκευαστής αντλιών και συστημάτων με έδρα το Dortmund, όχι μόνο προσφέρει τα ίδια τα προϊόντα, αλλά και υιοθετεί μια ψηφιακή προσέγγιση για την επιλογή, τη διαχείριση, την θέση σε λειτουργία και την παρακολούθηση των αντλιών - καθώς και τις σχετικές υπηρεσίες πριν, και μετά την εγκατάσταση.

Μαζί με προϊόντα συμβατά με το δίκτυο, όπως ο Wilo-Stratos MAXO και μονάδες που μπορούν να προσαρμοστούν σε άλλες αντλίες Wilo, η εφαρμογή Wilo-Assistant είναι το κεντρικό σημείο συνδεσιμότητας της Wilo. «Χρησιμοποιούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλα τα επίπεδα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιπλέον πλεονεκτήματα» εξηγεί ο Tobias Groß, υπεύθυνος για το ψηφιακό μάρκετινγκ της Wilo. "Χρησιμοποιώντας αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε τους εμπόρους, τους συμβούλους, τους φορείς εκμετάλλευσης και τους κατασκευαστές των εγκαταστάσεων, στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία. Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο, μιλάμε πραγματικά για μια ολιστική προσέγγιση. "

Μια βοηθητική εφαρμογή ως κεντρικό σημείο εκκίνησης
Οι αντλίες Wilo παραδίδονται εξοπλισμένες με κατάλληλη ψηφιακή διεπαφή ή εναλλακτικά μπορούν να αναβαθμιστούν χρησιμοποιώντας ένα IFmodule. Το Wilo-Assistant App λειτουργεί ως κεντρικό σημείο εκκίνησης και πλέον βελτιστοποιείται για να παρέχει καθοδήγηση στους πελάτες. Η εφαρμογή καθιστά διαθέσιμο στους πελάτες ολόκληρο τον ψηφιακό κόσμο των προϊόντων και των υπηρεσιών της Wilo. Οι οδηγοί εκμάθησης διευκολύνουν το ξεκίνημα και η εκτεταμένη λειτουργία αναζήτησης βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σε ολόκληρη την εφαρμογή. Η λειτουργία Smart Connect μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την εγκατάσταση των προϊόντων όσο και για την απόκτηση δεδομένων σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας τους: "Τα χαρακτηριστικά κυμαίνονται από την προσαρμογή της αντλίας, όπως για παράδειγμα με την εμφάνιση της θέσης της ή με το όνομα της, την παρακολούθηση και την εμφάνιση των τιμών μέτρησης όπως οι στροφές, η κατανάλωση ενέργειας και ο ρυθμός ροής », λέει ο Δρ Alexander Coers, υπεύθυνος για λύσεις συνδεσιμότητας των αντλιών στην Wilo. Εκτός από αυτό, υπάρχουν λειτουργίες όπως η βασική παραμετροποίηση της συσκευής και η άμεση επικοινωνία με το προϊόν - για να τεκμηριωθείη συντήρηση, και το ιστορικό ρυθμίσεων και σφαλμάτων. Επιπλέον, η λειτουργία Solar Connect στην εφαρμογή επιτρέπει στο Wilo-Actun OPTI-MS να ελέγχεται χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη πρόσβαση.
 
Το πακέτο πλήρους υπηρεσίας - βασισμένο στη συνδεσιμότητα
Ο πελάτης έχει επίσης πρόσβαση στην εκτεταμένη σειρά υπηρεσιών της Wilo μέσω του Care Connect. "Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε εδώ αποτελούν το συνολικό πακέτο των  υπηρεσιών μας",  εξήγησε ο Niko Kösling από το τμήμα Service της Wilo. "Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες συνδεσιμότητας για να υλοποιήσουμε τα συμβόλαια συντήρησης με τον πλέον εύκολο τρόπο για τους χειριστές των συστημάτων." Αυτό περιλαμβάνει την απομακρυσμένη παρακολούθηση δεδομένων και την προσαρμογή των ρυθμίσεων μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης. "Τα δεδομένα για αυτές τις διαδικασίες είναι διαθέσιμα μόνο στο Wilo Cloud και δεν είναι προσβάσιμα εξωτερικά. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ",  δήλωσε ο Kösling.

 
Ποια είναι η WILO
Η Wilo SE είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως, υψηλής ποιότητας αντλιών και αντλητικών συστημάτων για κτίρια, την διαχείριση νερού και την βιομηχανία. Η Wilo, καινοτομώντας ,θέτει νέα πρότυπα τεχνολογίας και ποιότητας. Προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένα προϊόντα υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Η επιδίωξή μας: όσο πιο ανεξάρτητοι και όσο πιο αποτελεσματικοί. Χρησιμοποιώντας έξυπνες λύσεις που φέρνουν κοντά ανθρώπους, προϊόντα και υπηρεσίες ο όμιλος WILO οδεύει σταθερά στο να γίνει ο ψηφιακός καινοτόμος στον τομέα του. Πάνω από 7700 εργαζόμενοι παγκοσμίως υποστηρίζουν την εταιρεία στην προσπάθεια της αυτή.
 
WILO
wilo.com/gr/el/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Wilo πατήστε εδώ.